Haberler

HAVELSAN, ‘Hayat’ ile deprem bölgesinde

HAVELSAN, Kısa adı ‘Hayat’ olan HAVELSAN Yardımlaşma Topluluğu Derneği ile depremlerin vurduğu bölgelerdeki yardımlarını sürdürüyor.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin vurduğu afet bölgelerindeki çalışmalarını sürdüren HAVELSAN, Hatay’da ‘Hayat’ organizasyonu ile kermes düzenleyerek, yerel üreticilerden ürün temin edip, gönüllü personeliyle satış gerçekleştirdi.

Kermesin, bu hafta da HAVELSAN’ın İstanbul yerleşkesinde devam edeceği belirtildi.

HAVELSAN’dan konuya ilişkin yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Deprem bölgesi yararına Hatay’ın yerel üreticilerinden ürünler temin ederek, gönüllü personelimiz eliyle üreticiler adına HAVELSANLILAR’a satışını gerçekleştirdik.

Kısa adı “Hayat” olan HAVELSAN Yardımlaşma Topluluğu Derneği organizasyonuyla deprem bölgesi üreticileri yararına düzenlediğimiz kermesle Hatay’a katkı sağladık.

Zeytin, peynir, salça, nar ekşisi, baharat, zeytinyağı, pekmez gibi gıda ürünleri ile tekstil ürünlerinin satıldığı kermes bu hafta İstanbul yerleşkemizde devam edecek.”

‘Tüm HAVELSANLILAR’a yürekten teşekkürler’

Öte yandan, HAVELSAN Genel Müdürü Dr. Mehmet Akif Nacar da Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Hayata değer katması, değerlerimizi ayakta tutması için kurduğumuz Hayat Derneğimizin meyvelerini almak mutluluk verici. Katkı sağlayan tüm HAVELSANLILAR’a yürekten teşekkürler.”

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu