Havayolları

Turkish Do&Co çalışanları THY’nin kararına çok sevindi

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi’nin 18 Haziran’da uçak içi ikramın yeniden başlayacağını açıklaması, uzun süredir kısa çalışma ödeneği alan veya limitli zamanda gelen Turkish Do&Co çalışanlarını sevindirdi. Şirket yarından itibaren günlük ikram üretim kapasitesini artırıyor.

Yeni uygulamaya göre THY iç hat operasyonunda ikram vermeyecek. Ancak 2 saat ve daha uzun olan tüm dış hat uçuşlarında yeniden ikrama başlıyor. Bu ikramın kriz öncesindeki standartlarla olacağı öğrenildi.

İKRAM YASAĞI SALGIN İLE ALINMIŞTI

Salgın dönemi ile birlikte uçakta yapılan ikramda yolcuların maskelerini açıp yemek yemek ile koronavirüsün daha fazla yayılacağı gerekçesi ile uzun bir dönem kabinde ikram servisi havacılık otoritelerinin aldığı karar doğrultusunda yasaklanmıştı. Kabin içinde dergi dağıtımı veya koltuk ceplerine konulmasına da yasak getirilmişti.

THY GENEL MÜDÜRÜ BİLAL EKŞİ’DEN PAŞLAŞIM

Genel Müdür Bilal Ekşi, “Uçakta ikramları özlediniz değil mi?Dünya genelinde aşılanan insan sayısının artması, yurt dışı rotalardaki uygulamalar ve en önemlisi sizin taleplerinizi dikkate alarak 18 Haziran’dan itibaren tüm yurt dışı uçuşlarında ikram vermeye başlıyoruz” diyerek paylaşımda bulundu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu