HaberlerHavayolları

Tailwind’in gözü Arnavutluk pazarında

Tailwind Havayolları, Balkanlar’a düzenlediği uçuşlar kapsamında iş birliği yaptığı VAS Tour‘un ev sahipliğinde gerçekleştirilen çalıştay ve gala etkinliğine katıldı.

Tiran’da düzenlenen etkinlikte; Tailwind Havayolları ticaret departmanının yanı sıra Türkiye ve Mısır’dan gelen otel temsilcileri ile Arnavutluk’ta faaliyet gösteren yaklaşık 250 tur acentesi yer aldı.

Avrupa başta olmak üzere dünyanın birçok noktasına turistik seri uçuşlardan orkestra turnelerine, bayi toplantılarından spor organizasyonlarına kadar çeşitli alanlarda uçuş hizmeti veren Tailwind Havayolları, Arnavutluk’un başkenti Tiran’da düzenlenen çalıştayda sektör paydaşlarıyla buluştu.

250 tur acentesi katıldı

Tailwind Havayolları’nın Balkanlar’a gerçekleştirdiği uçuşları kapsamında iş birliği yaptığı VAS Tour’un ev sahipliğinde düzenlenen etkinlik, önce çalıştay ardından gala yemeği şeklinde organize edildi. Verimli toplantılara ve renkli anlara sahne olan etkinliğe, Tailwind Havayolları Ticaret departmanı temsilcilerinin yanı sıra Türkiye’den ve Mısır’dan gelen otel temsilcileri ile Arnavutluk’ta faaliyet gösteren yaklaşık 250 tur acentesi katıldı.

İnteraktif olarak gerçekleşen çalıştaydan hemen sonra düzenlenen yarışmada ilk üç dereceye giren acente temsilcilerine etkinliğe katılan otellerden ücretsiz konaklama, uçak bileti ve Tailwind Havayolları tarafından sürpriz hediyeler verildi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu