Havayolları

Singapur Havayolları’ndan Türkiye’de 35’inci yıl kutlaması

Singapur Havayolları, Türkiye’deki operasyonlarının 35’inci yılını bir otelde düzenlediği kahvaltı ile kutladı.

Bir otelde düzenlenen etkinlikle Singapur Havayolları Türkiye ekibi Türkiye Genel Müdürü Hongyao Hu, Pazarlama ve Hizmetler Müdürü Derya Pekruh Gerçeker, Finans, İnsan Kaynakları ve İdari İşler Müdürü Esra Sanun Teker, Kıdemli Havalimanı Şefi Erdoğan Şamcı, E-ticaret ve İletişim Uzmanı Emre Bozkurt, E-ticaret ve İletişim Görevlisi Songül Başak olmak üzere tam kadro yer aldı.

AirTürkHaber’de yer alan haberde; etkinlikle Singapur Havayolları’nın 35 yıl önce başladığı ve başarılı şekilde devam ettirdiği İstanbul operasyonlarının gelişimine dair bilgiler verilirken, ayrıca SIA’nın havacılıkta imzası olan uçak içinde sıcak havlu, kuruyemiş ikramı gibi öncü olduğu ilklere vurgu yapıldı.

Etkinlik sonunda yapılan çekilişle bir kişiye çift kişilik Singapur Havayolları ile Singapur’a ve oradan seçilecek bir ülkeye olan seyahat bileti hediye edildi.

Uzun yıllardır istikrarlı ve başarılı şekilde Türkiye operasyonlarına devam eden havayolu pandemi sonrası İstanbul-Singapur hattında uçuşlarına haftalık 4 frekans olarak devam ediyor.

Havayolu İstanbul uçuşlarının hepsini A350-900 uçakları ile gerçekleştiriyor.

İstanbul uçuşlarına bu yıl 4 frekansta devam etmeyi planlayan SIA, dünya genelindeki uçak tedarikinde yaşanan sorunlara bağlı olarak bu sene İstanbul hattında frekans artırmayı planlamıyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu