Havayolları

Qatar Sabiha Gökçen’e günde 3 kez uçacak

Qatar Airways 1 Eylül 2020 tarihi itibarıyla İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı uçuşlarını günde üç sefere çıkaracağını açıkladı. Seferler Airbus 320 ile gerçekleştirilecek.

Qatar Airways 25 Temmuz itibarıyla Sabiha Gökçen Havalimanı’na tekrar uçmaya başlamıştı. Böylelikle Qatar Airways İstanbul Havalimanı, Istanbul Sabiha Gökçen Havalimanı, Ankara Esenboğa Havalimanı ve sezonluk olarak uçtuğu Antalya ve Bodrum Havalimanı seferleri de dahil olmak üzere Türkiye’ye haftada 42 sefer yapmış olacak.

HİJYEN ÖNLEMİ

Qatar Airways, pandemi döneminde aldığı hijyen ve güvenlik önlemleri ile öne çıkıyor. Havayolunun yolcularla kabin ekibi arasında uçuş sırasında oluşan etkileşimi en aza indirgeyen “Kişisel Koruyucu Ekipman” (KKE) kullanmaya başlamasının yanı sıra uçaklarında bakteri ve virüsleri % 99.97 oranında bloke eden endüstriyel tip HEPA filtreleri kullanıyor.

 

Yolcularının güvenle seyahat planlarını yapabilmeleri adına Qatar Airways rezervasyon kurallarını da değiştirdi. Havayolunun yolcuları 31 Aralık 2020’ye kadar sınırsız tarih değişikliği hakkı, gidilecek asıl uçuş noktasından 5000 mil kadar uzaktaki bir noktaya ücretsiz değişiklik hakkı ve daha fazla esneklik sunuyor. Bu tarihten sonra normal bilet kurallarını uygulayacağını açıklayan havayolu ayrıca 31 Aralık 2020 tarihine kadar düzenlenen tüm biletlerin iki yıl geçerli olacağını duyurdu.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu