Havayolları

Katar Havayolları Şeyseller hattını yeniden açıyor

Katar Havayolları-Qatar Airways, bugünden itibaren Şeyseller hattını yeniden açıyor. Uçuşlar, 8 bunisess, 102 de ekonomi koltuğuna sahip Airbus A319’larla gerçekleştirilecek.

Doha’dan haftanın üç günü karşılıklı yapılacak seferlerle kış tatilinde denize girmek isteyenler uygun fiyatlara uçabilecek.

Qatar Airways Ceo’su Akbar Al Baker: “Seyşeller’e yaptığımız uçuşlara tekrar başlayacak olmaktan ve Afrika’daki ağımızı haftalık 70’in üzerinde uçuşla 21 uçuş noktasına çıkarmış olmaktan mutluluk duyuyoruz. Çarpıcı beyaz kumlu plajları, adadan adaya gezi imkanı ve canlı ormanları ile Seyşeller’in, tüm dünyada kış mevsimi başlamış olsa bile yolcular için unutulmaz bir tatilin tadını çıkarabilecekleri oldukça popüler bir seçenek olacağına eminiz.” dedi ve şunları ekledi:

“Qatar Airways, dünyanın her yerinden seyahat eden yolcuları Orta Doğu’nun en iyi havalimanı ve hem evimiz hem de merkezimiz olan Hamad Uluslararası Havalimanı (HIA) aracılığıyla birbirine bağlamayı hedefliyor. Avrupa, Asya-Pasifik veya Amerika’dan yapılacak seyahatlerde yolcular, en son sağlık ve güvenlik yönetmeliklerinin uygulandığı uçaklarımızda sorunsuz bir yolculuğun keyfine varabilirler.”

Seyşeller Turizm Kurulu Başkanı Sherin Francis, Qatar Airways’in Seyşeller’e uçuşlarının yeniden başlamasıyla ilgili şunları söyledi; “Seyşeller’in, Qatar Airways tarafından uçuş ağının bir parçası olarak değerlendirilmesi bizim için onurdur. Seyşeller’i daha görünür ve erişilebilir kılmak için pazarlama stratejilerimizi gözden geçirdiğimiz bu dönemde, Katar ve Seyşeller arasındaki uçuşların yeniden başlaması bizim için önemli bir fırsat.”

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu