HaberlerHavayolları

İzmir’den Belgrad uçuşlarında AnadoluJet- Air Serbia rekabeti

Türk Hava Yolları’nın (THY) alt markası AnadoluJet ile Sırbistan’ın bayrak taşıyıcı havayolu Air Serbia, İzmir Adnan Menderes Havalimanı- Belgrad- İzmir Adnan Menderes Havalimanı seferlerine başlıyor.

Sırbistan’ın başkenti Belgrad’a İzmir’den uçuş başlatan AnadoluJet, 2021 yılında Ankara üzerinden gerçekleştirdiği Belgrad seferlerine bir yenisini daha ekledi.

Bugün itibarıyla İzmir- Belgrad arasında gerçekleştirilecek uçuşlar, haftanın 2 günü (perşembe, pazar) karşılıklı olarak yapılacak. Seferler, İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndan yerel saatle 14.20’de; Belgrad Nikola Tesla Havalimanı’ndan ise 15.55’te yapılacak.

Sırbistan’ın en gözde ve kalabalık şehri olarak ön plana çıkan Belgrad, yolcularını eşsiz mimari yapılarıyla ve mozaik kültürüyle karşılıyor. Doğu ve Batı’nın kesişme noktasında konumlanan ve Balkan mutfağının leziz seçenekleriyle birçok yerli ve yabancı turistin ilgisini çeken şehir, AnadoluJet misafirperverliğiyle keşfedilmeyi bekliyor.

Air Serbia da Belgrad- İzmir uçuşlarına başlıyor

Öte yandan, Sırbistan’ın bayrak taşıyıcı havayolu şirketi Air Serbia da geçen hafta başlattığı Ankara Esenboğa Havalimanı uçuşlarının ardından 15 Nisan’da Belgrad’dan İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na uçuş düzenlemeye başlayacak.

A319 ve A320 uçaklarıyla gerçekleştirilmesi planlanan uçuşlarda bilet fiyatları ise 282 dolardan başlayacak.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu