Havayolları

Antalya seferlerini artırıyor

Rusya’nın en büyük charter havayolu şirketlerinden olan Azur Air’in 26 Haziran’dan itibaren Kazan’dan Antalya’ya yeni uçuşlara başlayacağı bildirildi.

Kazan Uluslararası Havalimanı Basın Servisi tarafından yapılan açıklamada, Azur Air’e bağlı yeni charter programının 26 Haziran’dan ekim ayının sonuna kadar süreceği, uçuşlarda 238 koltuklu Boeing 757 uçağı kullanılacağı vurgulandı.

gazetem.ru’da yer alan haberde; Azur Air, 26 Haziran 2022’den itibaren ekim sonuna kadar Kazan’dan Türkiye’nin tatil merkezi Antalya’ya haftada ortalama üç sefer gerçekleştirmeyi planlıyor.

Rusya Tur Operatörleri Birliği (ATOR), Azur Air’in Ekaterinburg’dan Antalya ve Dalaman’a yeni charter seferlerine başladığını duyurmuştu.

Azur Air ile gerçekleştirilecek charter seferi programına göre, Antalya uçuşlarının 18 Haziran’dan itibaren her gün, Dalaman seferlerinin ise 21 Haziran itibariyle salı ve cuma günleri gerçekleştirileceği belirtildi.

Nizhny Novgorod Havalimanı da 22 Haziran itibariyle Antalya uçuşlarına yeniden başlarken, uzun bir aradan sonra ilk uçuş Azur Air tarafından gerçekleştirildi

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu