Havayolları

Ferit Aksun: “Katar Havayolları pandemide en büyük küresel taşıyıcı oldu”

Katar Havayolları, Türkiye’deki uçuşlarının bir yandan 16’ncı yılını kutlarken diğer yandan da tekrar başlattığı seferlerini hızla artırıyor. Uzun yıllar Taksim’de Sheraton Hotel’in altındaki ofisinde faaliyet gösteren Katar, geçtiğimiz günlerde Maslak’a taşındı. 

Qatar Airways’in Türkiye operasyonunun yanı sıra Balkanlarda da bir çok ülkeye gerçekleştirilen uçuşları yöneten Güneydoğu Avrupa Ülke Müdürü Ferit Aksun ile bir araya geldik. Ferit Bey, pandemi sürecinde Katar Havayolları’nın bir çok ülkeye seferlerinin devam ettiğini söyleyerek “Küresel olarak yolcu taşımada Katar Havayolları pandemi döneminin en büyük havayolu oldu” dedi.

Türkiye uçuşlarına ise geçtiğimiz haziran ayında tekrar başlayan havayolu, 1 Temmuz’dan itibaren günlük sefer sayısını İstanbul Havalimanı’na ikiye çıkarma başarısı gösterdi. Bugünden itibaren de Katar Doha’dan Ankara, Milas Bodrum ve Antalya seferlerine başlıyor.

Tolga Özbek’in sorularını yanıtlayan Qatar Airways’in Güneydoğu Avrupa Ülke Müdürü Ferit Aksun’n röportajı için tıklayın:

 

Tolga Özbek

25 yıllık profesyonel havacılık gazetecisi... Ticari Pilot ve Çok Motor Lisansına sahip.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu