HaberlerHavayolları

Corendon’un yeni pazarı Danimarka

Hızla pazarını geliştiren Corendon Havayolları, 24 Haziran 2022 tarihinden itibaren Danimarka’ya hızlı bir giriş yapıyor. Üç uçağını birden Danimarka merkezli uçuracak Corendon Havayolları, Almanya, İngiltere, Hollanda, Belçika, Avusturya, İsviçre ve Polonya’dan sonra şimdi de Danimarka’dan yolcu taşımaya başlıyor.

Zorlu geçen pandemi döneminin ardından Pazar ve destinasyon sayısını artırarak büyümeye kaldığı yerden devam eden Corendon Airlines, Danimarka pazarına hızlı bir giriş yapacak.

8 Nisan 2022’den itibaren Antalya’dan Kopenhag, Billund ve Aalborg’a direkt uçuşlara başlayacak olan uluslararası havayolu, 24 Haziran itibariyle ise 2 uçağını Kopenhag’a; 1 uçağını da Billund’a konumlandırarak Danimarka’nın bu en yoğun havalimanlarından Türkiye, İspanya ve Yunan Adalarına turistik uçuşlara başlayacak. Yaz boyu Kopenhag’dan haftada 30; Billund’dan ise haftada 14 uçuş yapacak Corendon Airlines, 2022 kışı itibariyle uçuşlarına ara vermeden devam etmek hedefinde.

Karaer: “Danimarka pazarı bizi heyecanlandırıyor”

Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, Avrupa pazarında büyüme stratejilerine pandemi sonrası kaldıkları yerden devam ettiklerini anlatırken, Danimarka pazarının da kendilerini heyecanlandırdığını belirtti. Yıldıray Karaer, “Danimarka pazarına da tıpkı yıllardır Almanya, Hollanda, Belçika, Polonya, İngiltere pazarlarında yürüttüğümüz iş modeli ile giriyoruz. Bu ülkelerde yıllardır uyguladığımız ve başarılı olduğumuz üzere Danimarka’da da büyüklü veya küçüklü; klasik veya dinamik tur operatörleri ve acenteler ile iş birliği yapmak üzere yola çıktık.” şeklinde konuştu. Karaer, “Kısa zaman içerisinde Danimarka’dan daha fazla turistik destinasyona uçmayı hedefliyoruz. İlaveten, bu meydanlarda konumlandırdığımız uçaklarımız ile, uçuşlarımızın Kış sezonunda da devam edeceğini müjdelemek istiyorum.” diye belirtti.

Corendon Airlines’ın tur operatörleri, seyahat acenteleri ve corendonairlines.com web sitesi üzerinden satışa sunulan Danimarka uçuş programı şu şekilde:

Kopenhag – Antalya : Pazartesi, Salı, Çarşamba, Cuma, Cumartesi

Kopenhag – Bodrum : Salı, Cuma

Kopenhag – İzmir : Perşembe, Pazar

Kopenhag – Dalaman : Çarşamba, Cumartesi

Kopenhag – Gazipaşa : Perşembe, Pazar

Kopenhag – Konya : Salı, Cuma

Kopenhag – Heraklion (Girit) : Pazartesi

Kopenhag – Chania (Girit) : Salı, Cuma, Pazar

Kopenhag – Rodos : Pazartesi, Çarşamba, Cumartesi

Kopenhag – Kos : Salı, Cuma

Kopenhag – Palma de Mallorca : Pazartesi, Çarşamba, Cumartesi

Kopenhag – Gran Canaria : Pazar

Kopenhag – Teneriffe : Perşembe

Kopenhag – Ibiza : Perşembe

Billund – Antalya : Pazartesi, Çarşamba, Cumartesi

Billund – Bodrum : Cuma

Billund – Gazipaşa : Perşembe, Pazar

Billund – Heraklion (Girit) : Pazartesi

Billund – Chania (Girit) : Salı ve Cuma

Billund – Rodos : Çarşamba, Cumartesi

Billund – Kos : Salı

Billund – Palma de Mallorca : Perşembe, Pazar

Aalborg – Antalya : Perşembe, Pazar

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu