Havayolları

Bilal Ekşi’den Temel Kotil’e teşekkür

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, bugün yaptığı paylaşımında THY’nin eski genel müdürü ve Türk Havacılık ve Uzay Sanayi (TUSAŞ) Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil’e teşekkür etti.

Ekşi sosyal medya üzerinden “Sevgili Genel Müdürüm Temel Kotil, koketi aya gönderemediniz belki amma #THY “yi göklere çıkarma mücadelesinde köşe taşlarından biri oldunuz. Size ve THY ‘nin başarı dolu yolculuğuna emeği geçen herkese teşekkürlerimiz ile” diye yazdı.

Bilal Ekşi’nin bu mesajına Temel Kotil ise “En büyük hayalim füze yapıp aya göndermekti. Lisans bitirme tezimi “Roket Motorları Tasarımı” üzerine yapmıştım. Aya göndermek bana nasip olmadı ama inşallah gençlerimize nasip olacak. Bu çalışmaları yürüten Selçuk Bayraktar Bey’i ve tüm gençleri tebrik ederim” dedi.

Temel Kotil ikinci mesajında ise “Sayın Genel Müdürüm Bilal Ekşi, biz de bayrağı ileri taşımadaki gayretinize yakından şahidiz. Türk Hava Yolları’nın yarın başlayacağı uçuşlarında titizlikle operasyonlarını icra edeceğinize inancım tamdır. Şimdiden sizin nezdinizde değerli ekibinize başarılar dilerim” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu