Havayolları

AtlasGlobal davasında bilirkişi raporu 22 Nisan’da incelenecek

AtlasGlobal Havayolları’nın faaliyetlerini 14 Şubat 2020’de durdurmasının ardından tazminat ve birikmiş maaşlarını alamayan personelin açtığı davada hazırlanan bilirkişi raporunun değerlendirilmesi dün yapılan duruşmada 22 Nisan’da gerçekleştirilecek.

18 Mart 2021 günü saat 14.00’te Bakırköy Adliyesi 3. Asliye Ticaret Mahkemesinde yapılan duruşma sonrasında Atlas Zedeler Adalet Platformu (AZAP) avukatı Arif Tuymaz açıklama yaptı. Bilirkişi raporunu incelediklerini belirten Tuymaz, havayolu Murat Ersoy’un diğer şirketlerine verilen avans ve ödemelerin, şirketin içini boşaltma ile ilgili ciddi şüphelerin gerekçeleri ile birlikte  mahkemeye sunduklarını ifade etti.

HAVA-SEN AÇIKLAMA YAPTI

HAVA-SEN Sendika Başkanı Seçkin Koçak tarafından yapılan açıklamada, Atlasjet iflas sürecini yakından takip ettiklerini, burada yaşanan mağduriyetin giderilmesi için, yetkililerin harekete geçmesini, Murat Ersoy’un ikiz kardeşi olan Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un bu sorunu çözebileceğini, Pandemi nedeniyle ağırlaşan yaşam koşullarının hafifletilmesi için bu sorunun bir an önce çözülmesini ve Atlasjet mağdurlarının alacaklarının ödenmesini, yetkililerin bu mağduriyete ilgi göstermelerini ve çözüm üretmelerini istedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu