Havayolları

Adana-Erbil uçuşları 99 dolar

Türk Hava Yolları’nın alt markası AnadoluJet, Adana – Erbil uçuşlarını açılışa özel 99 USD’den başlayan cazip fiyatlarla başlatıyor.              

17 Mart 2022 tarihi itibarıyla Adana – Erbil arasında karşılıklı gerçekleşecek uçuşlar haftanın 2 günü (Mart ayı içerisinde perşembe ve pazar günleri, diğer aylarda salı ve cuma günleri) karşılıklı yapılacak.

Ortadoğu’nun en kozmopolit şehri olma özelliğiyle ön plana çıkan ve tarih boyunca pek çok medeniyete ev sahipliği yapmış olan Erbil, eşsiz mimari yapıları ve kültür-sanat mozaiğiyle göz dolduruyor. Özellikle her yıl Mart ayında düzenlenen Uluslararası Erbil Kültür Festivali, yerli ve yabancı birçok turistin ilgisini çekiyor.

AnadoluJet misafirleri, 31 Mart 2022 (dahil) tarihine kadar satın alacakları biletlerde 31 Mayıs 2022 (dahil) tarihine kadar değişiklik yapma hakkına sahip olacak. Ayrıntılı bilgi için www.anadolujet.com web sitesini ziyaret edebilir, satın aldığınız biletler üzerinde iptal, iade ve değişiklik ile ilgili detaylara “Esnek Bilet Hakları” sayfasından ulaşabilirsiniz

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu