HaberlerHavayolları

Corendon Yunanlı Panathinaikos’un sponsoru oldu

Corendon Havayolları, Engin Ataman’ın antrenörlüğünü Yunanistan’ın önemli basketbol takımlarından Panathinaikos’un sponsoru oldu. 

Avrupa’dan Yunan Adalarına direkt uçuşlar sunan Corendon Airlines, son olarak Avrupa’nın önde gelen basketbol takımlarından olan ve kazandığı kupalarla adını basketbol tarihine yazdıran Panathinaikos BC ile gerçekleştirdiği iş birliği ile spora olan desteğini artırıyor. 

Bugüne dek yüzlerce sporcuyu madalyalara ve kupalara uçuran Panathinaikos BC, 3 Kasım’da saat 20.30’da oynanacak FC Barcelona maçına Corendon Airlines ile uçacak. Barcelona deplasmanı ile başlayacak olan tarihi iş birliği, 2023-2024 basketbol sezonu boyunca Avrupa’nın çeşitli destinasyonlarına da devam edecek.

Özel boyama

Basketbol ile havacılık sektörünü bir araya getiren anlaşma kapsamında yapılan ilk uçuşun anısına, iki tarafın “kaptanları” arasında hediye seramonisi yapıldı. Panathinaikos BC takım kaptanı Ioannis Papapetrou, Corendon Airlines kaptan pilotuna antrenman üstü verirken, kaptan pilot Corendon Airlines uçak maketi hediye etti.

Barcelona Havalimanı’nda uçak önünde fotoğraf çekimi yapıldı

Avrupa’nın kendi sektörlerinin önde gelen iki markası arasında imzalanan iş birliği sonrasında Barcelona Havalimanı apronunda uçak önünde yapılan fotoğraf çekimi ile anlaşma ölümsüzleştirildi.

“Corendon Airlines ailesi olarak büyümeye devam ediyoruz”

Anlaşma sonrası görüşlerini ifade eden Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer: “Panathinaikos BC gibi köklü bir kulüple çalışmaktan ve spor dünyasına hizmet etmekten büyük gurur duyuyoruz. Barcelona seyahatiyle başlayan bu yolculuk, spor ve seyahat dünyasında önemli ve kalıcı bir iz bırakacak. Corendon Airlines olarak kurulduğumuz günden bu yana pek çok sporcunun ve spor kulübünün yanında olduk. Onlarla yeni zaferlere uçtuk. Şimdi sıra kazandığı kupalarla adını basketbol tarihine yazdırmış Panathinaikos BC’de. Panathinaikos BC’de bildiğiniz üzere tanıdık bir isim de var. Başantrenör Ergin Ataman da bu anlaşmanın gerçekleşmesinde önemli rol oynadı. Anlaşmanın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ederim. İki taraf için de hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Panathinaikos BC Gelir ve Stratejik Ortaklıklar Direktörü Serafeim Voulgaris şunları söyledi:

Corendon Airlines’ın yeni partnerimiz olarak aramıza katılmasından büyük mutluluk duyuyoruz. İkimiz de aynı ortaklık değerlerini paylaşıyoruz ve kıtaların ötesindeki taraftarları birbirine bağlayan küresel bir erişim sağlıyoruz. Kulübümüzün resmi uçuş ortağı olarak Corendon Airlines ile ortaklığımızın Sayın Ataman’ın takımımızın baş antrenörü olduğu dönemde başlamasından ayrıca mutluluk duyuyoruz. Corendon Airlines ile ortaklığımız, uluslararası seyahat camiasıyla destinasyon sporu deneyimleri ve seyahat “hazineleri” paylaşma ve sunma konusundaki ortak tutkumuzdan doğdu. Birlikte, taraftar kitlemizi Corendon ile uçarak ve Panathinaikos Takımı ile “sahaya” inerek benzeri görülmemiş bir deneyime dahil edecek yaratıcı çözümler bulmaya kararlıyız.

Corendon Airlines ve Panathinaikos Basketbol Kulübü, dünya seyahat sektöründe spor seyahati deneyiminin konumunu yükseltmek için doğru kaynaklara ve pazarlama yeniliklerine sahiptir. Tüm Corendon ekibine, yönetimine ve paydaşlarına PAO BC’ye olan sarsılmaz bağlılıkları ve katılımları için en içten teşekkürlerimizi sunarız. Benzer tutkuları paylaştığımız Corendon ile uçmaktan heyecan duyuyoruz ve ortaklığımız söz konusu olduğunda sınırın gökyüzü olduğuna gerçekten inanıyoruz.”

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu