Gösteri

TEKNOFEST 2023’te ziyaretçi rekoru

Türkiye’nin ilk havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2023, 4’üncü gününde 1 milyon fazla, toplamda ise yaklaşık 2 milyon ziyaretçiyi ağırlayarak, rekor kırdı.

TEKNOFEST birinci gününde 25 bin 437, ikinci gününde 300 bin, üçüncü gününde 600 bin, dördüncü gününde ise 1 milyondan fazla ziyaretçi ile 4 günde 2 milyona yakın kişiyi ağırladı.

Bayraktar KIZILELMA ve SoloTürk gökyüzünde bir ilki gerçekleştirdi

Festival dördüncü gününde teknoloji, bilim, havacılık-uçuş gösterileri, sergiler, zirveler, atölyeler, teknoloji yarışmaları, sahne gösterileri ve etkinliklerle devam etti.

Bayraktar KIZILELMA ve SoloTürk gökyüzünde bir ilki gerçekleştirerek birlikte muhteşem bir uçuş yaparak TEKNOFEST ziyaretçilerini selamladı.

Gökyüzünün eşsiz kartalları Türk Yıldızları ve Birleşik Arap Emirlikleri’nden Fursan Al Emarat Hava Akrobasi ekibinin İstanbul semalarında birlikte gerçekleştirdiği uçuş gösterisi nefes kesti.

Hürkuş, Atak Helikopter, SoloTürk, Türk Yıldızları, GYROCOPTER, Aksungur, Gökbey, AB412 ve S70 Çelik Kanatlar özel uçuş gösterileriyle heyecanı göklere taşıdı.

Festivale katılan S70 Çelik Kanatlar öğrencilerle gerçekleştirdiği uçuş etkinliğinde öğrencilere unutulmaz bir deneyim yaşattı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu