Gösteri

Gökyüzü tutkunları Sivrihisar’da buluşuyor

SHM FLYINN 2023 havacılık şenliği 5- 6 Ağustos tarihlerinde Sivrihisar Havacılık Merkezi (SHM) Necati Artan Tesisleri Batı Apronunda düzenlenecek. Tüm gökyüzü tutkunları bu etkinliğe davetli…

Konuya ilişkin yapılan bilgilendirme açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

“05 Ağustos / Cumartesi günü arzu ettiğiniz saatlerde SHM’ye intikal uçuşlarınızı yapabilirsiniz. Aynı gün içinde “AMATÖR ve SPORTİF HAVACILIĞIN” sorunlarını konuşmak üzere bir Sempozyum düzenledik. Kıymetli konuşmacılarımız olacak. Öte yandan bütün havacı dostlarımız bir araya gelerek “hangar kapılarını sohbetlere açacağız”

Gün içinde lokal uçuş yapmak isteyen bütün arkadaşlarımız SHM imkanlarından faydalanabilecekler.

Kulemiz 131,625 MHz de iki gün boyunca aktif olacak. LTA2 hava sahası içinde kalmaları halinde uçuş planı ihtiyaçları olmayacak. MSÖ Hava ve Uzay Müzesi güne özel indirimli fiyatlarla bütün havacılarımızın ziyaretine açık olacak! 05 Ağustos gecesi için apron konaklama bedeli talep edilmiyor.

Hava taşıtınızı hiçbir ücret ödemeden apronda emniyetini almak kaydıyla bırakabilirsiniz. Hava Parkımızda her türlü havacılık yakıtı bulunmakta, ihtiyacınız halinde Meydan Amirliğine veya AIS ofise bilgi vermeniz yeterli olacaktır. SHM yaklaşma / meydan turu / kalkış ve inişlerine dair prosedürler, Sivrihisar Hava Parkının resmi web sayfası olan www.shm.aero adresinde bulunmaktadır. Gelmeden önce bu sayfadaki prosedürleri incelemenizi önemle rica ederiz.

“SEMİN ÖZTÜRK ŞENER / ACT HAVA YOLLARI Solo Akrobasi Gösterisi” de muhteşem performansıyla bu etkinlik içinde yer alıyor! Leziz yemekleriyle Sky Cafe gün boyu sizlere hizmet verecek. Ayrıca 05 Ağustos / CUMARTESİ akşamı, “Canlı Müziğin Gökyüzü Versiyonu” Grup TRİAN tam kadro SKY CAFE’de sizlerle olacak. Organizasyona katılan Havacılarımıza “Katılım Sertifikaları” 05 Ağustos / Cumartesi akşamı Sky Cafe’de takdim edilecek. SHM FLYINN 2023 Organizasyonuna katılmak isteyen havacılarımızın, lütfen [email protected] adresine kayıt yaptırmalarını rica ediyoruz. Rabia Hanım’a 0 222 724 30 41 nolu telefondan da ulaşabilirsiniz. Dilerseniz G Blok misafirhanesinde ücreti karşılığı kalabilirsiniz.

Oda rezervasyonu için SHM yönetimiyle [email protected] mail adresi üzerinden temasa geçebilirsiniz. Kendi çadırlarında kamp yapmak isteyen Havacılarımıza ücretsiz yer tahsis edilecektir.

Dönüşler için 06 Ağustos / Pazar gününü planladık. Arzu ettiğiniz saatte SHM den kalkış yapabilirsiniz. Çook keyifli bir hafta sonu geçirmeniz dileği ile… SHM Organizasyon Komitesi Başkanlığı.”

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu