Genel Havacılık

Salgın döneminin yeni modası: İş jetine koltuk satışı

Tüm dünyada yeni bir havacılık akımı başlamış durumda.  Londra merkezli bir şirket Business Jet uçakları ile tarifeli uçuşlar için bilet satışı yapmakta ve çok başarılı operasyonlar yürütmekte.

Gulfstream Aerospace şirketine ait Gulfstream G550 uçağına bilet alarak uçuşlarınızı 16 kişilik ayrıcalıklı olarak yapabiliyorsunuz.

Bu şirketin adı AERO. Özel olmanın, özellikle Covid-19’un bu günlerinde imkânları olanlar için tercih edilen hava yolculuğu yöntemi olduğunu inkar etmek mümkün değil.

Aero havacılık şirketi bu çok özel uçaklar ve özel terminaller aracılığıyla Avrupa şehirlerine olabileceği gibi tatil noktalarına doğrudan, birinci sınıf uçuşlar düzenlemektedir.

Yaz için müşteri talepleri doğrultusunda Londra, İbiza, Mikonos ve Nice gibi bölgelere hergün tarifeli seferler ile uçabilirsiniz. Şu an için İstanbul kalkışlı uçuş bulunmuyor. Özellikle Londra merkezli uçuşlar bu yıl için planlanmış durumda.Aero ceo’su Uma Subramanian bir basın toplantısında; “Aero, büyülü ve kusursuz bir deneyim sunmaya odaklanan yeni nesil bir hava yolculuğu şirketidir” dedi.

Firma kendini çok farklı bir kulvardaki yarışçı olarak tanıtıyor. Business jet ile özel terminallerden eğlence amaçlı seyahat edenlere hizmet vermek için odaklanmıştır.

Pandemi döneminde Londra’nın en favori şirketidir. Özel havaalanları ve küçük uçaklar, ticari olarak uçmaktan çok daha az temas noktası olduğu anlamına gelir. Yemek servisi de önceden paketlenmiş yiyecekler ve içecekler temassız olacak şekilde servis edilir.

Bilet fiyatları yaklaşık 1.033 $ ile 1.671 $ arasında değişmektedir. Daha fazla bilgi edinmek için Aero’nun kendi sitesini ziyaret edebilirsiniz: https://aero.com/

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu