Genel Havacılık

Fly Service özel jetle uçuyor

Türk havacılık sektörüne uzun yıllardır temsil ve gözetim hizmeti veren Fly Service, filosuna kattığı Embraer Legacy tipi 14 koltuklu iş jeti ile özel uçuşlara başladı. Bir süre önce uçağı Türkiye’ye getiren Fly Service’in CEO’su Gökhan Sarıgöl, “Günün 24 saati kişisel hava yolculuğu sağlamak ve sizi istediğiniz yere, her zaman ve genellikle çok kısa sürede ulaştırmak için hizmetinizdeyiz” dedi.

 

Pandemi döneminde özel jetlere ilgi büyük. İş insanları bu tür özel jetleri yoğun olarak kullanıyor. Fly Service bu dönemde, farklı modellerle iş insanlarına özel uçağa binme imkanı sunuyor.

Hizmet hakkında bilgi veren Fly Service’in CEO’su Gökhan Sarıgöl, “Yardımımız sadece bununla sınırlı değil, aynı zamanda beklentilerinizi karşılayan bir uçak seçmenize de yardımcı olabilir. İkram, kara ulaşımı, oteller ve yardım için de düzenleme yapılabilir. Türkiye genelindeki havalimanı ofislerimizden biletleme imkanları da hizmetlerimiz arasındadır. Tüm misafirler ve anlaşmalı kuruluşlar sunulan özel ve ayrıcalıklı bir hizmetten yararlanabilir” dedi.

YOLCULAR ÖZEL TERMİNALDEN GEÇİYOR

Yolcuların İstanbul’da Atatürk Havalimanı’nda TAV “primeclass” hizmetini alacaklarını belirten Gökhan Sarıgöl, “Dış Hatlar Terminali’nde sunulan CIP hizmetinin bir parçası. 7/24 açık olan salonda kablolu ve kablosuz internet, TV, günlük gazeteler, haftalık ve aylık dergiler gibi imkanların yanı sıra BTA CompFree Services tarafından hazırlanan ve beklemenin de uzaklarda dinlendirici bir atmosferde yapılabildiği snack bar var” dedi.

Gökhan Sarıgöl ayrıca “İster gelirken ister ayrılırken CIP Servisi, seyahatlerine stresten başlamak veya sonlandırmak isteyenler için hoş bir atmosferde kişisel bakımın yanı sıra olağanüstü esneklik, konfor, rahatlık, birinci sınıf bir ortam ve hızlı, karmaşık olmayan kullanım sunar. CIP hizmetinden, özel CIP yolcu hizmeti personelimizin yardımıyla, business class ile seyahat eden herkes tarafından veya sadece ön rezervasyon yaptırılarak yararlanılabilir” diye konuştu.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu