Fuar

HAVELSAN’dan Indo Defence 2022’de bir imza daha

HAVELSAN, Endonezya’da düzenlenen savunma fuarı Indo Defence 2022’de Falah firması ile eğitim ve simülasyon alanında ürün geliştirmek için MoU anlaşması imzaladı.

HAVELSAN’dan Endonezya’da ‘ADVENT’ imzası

HAVELSAN, Endonezya’da düzenlenen savunma fuarı Indo Defence 2022’de Falah firması ile eğitim ve simülasyon alanında iş birliğine gitti.

Anlaşma kapsamında ilk etapta atış, paraşüt ve uçuş simülatörleri alanlarında iş birliği yapılacak olup, stratejik öneme sahip bu anlaşma kapsamında iki şirket, yeni ürün geliştirmeyi ve yeni pazarlara birlikte girmeyi de hedefliyor.

Sektördeki önemli deneyimi ile halihazırda Endonezya’da çeşitli askeri ve sivil projelerde aktif olan HAVELSAN için FALAH bu alandaki kabiliyet ve nitelikli kaynağı ile etkili ve güvenilir bir stratejik ortak olacak.

HAVELSAN, 2022 yılında bir başka APAC ülkesi olan Malezya’ya paraşüt simülatörünün satışı konusunda bir sözleşme imzalamıştı.

Öte yandan HAVELSAN’ın Twitter hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Endonezya merkezli FALAH şirketi ile HAVELSAN arasında eğitim ve simülasyon alanında ürün geliştirmek için MoU imzalandı. HAVELSAN, paraşüt simülatörü satışı için 2022 yılında Malezya ile de sözleşme imzalamıştı.”

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu