EğitimFuar

Geleceğini havacılıkta görenler IFTE Fuarı’nda buluştu

Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen IFTE Havacılık Eğitim Fuarı 2024 kapılarını ziyaretçilere açtı.

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde düzenlenen IFTE Havacılık Eğitim Fuarı 2024 kapılarını ziyaretçilere açtı. Fuar 5 Mayıs tarihine kadar açık olacak.

Havacılık sektöründe kariyer yapmak isteyen gençleri sektöre hazırlamak amacıyla düzenlenen fuarda katılımcılar, sektördeki yenilikleri keşfetme, havacılık profesyonelleriyle tanışma ve kariyerlerine yön verme fırsatı bulabilecek.

Altın sponsor Er-Ah

Altın sponsorluğunu Türkiye’nin önde gelen uçuş okullarından Er-Ah Havacılığın yaptığı organizasyona THY, Pegasus, SunExpress gibi önde gelen havayolu şirketleri olmak üzere yerli ve yabancı uçuş okulları, üniversiteler, tip eğitim organizasyonları, simülatör eğitim firmalarının yer aldığı fuar sektör profesyonelleri, havacılık meraklıları ve yenilikçi teknolojilere ilgi duyanları da buluşturuyor.

Organizasyon boyunca aynı zamanda uzmanların katıldığı konferanslar da gerçekleştiriliyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) ve Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün destek verdiği fuarın açılış konuşması yapan Alfa Fuarcılık Genel Koordinatörü Murat Herdem, fuara verdikleri destek için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’ne (SHGM) ve Devlet Hava Meydanları İşletmesi’ne (DHMİ) teşekkür etti.

Herdem “Bu yıl altıncısı düzenlenen IFTE 2024 sektörü geleceğini havacılıkta gören gençlerle buluşturuyor. Bu yıl fuarımızı daha da büyüttük. Katılım arttı. Sektörün verdiği destek daha da arttı. Üç gün sürecek fuarımıza yoğun ilgi var. Uçuş okulları, üniversiteler hava yolu şirketleri bir arada. Fuar Türkiye’nin yetişmiş işgücü ihtiyacına önemli bir potansiyele dikkat çekiyor”dedi.

Toplu ulaşım

Fuara Atatürk Havalimanı’na sefer yapan raylı sistem ile toplu ulaşım yardımı ile gidilebilir. Ayrıca havalimanı otoparkı da fuar boyunca ücretsiz olarak hizmet vermekte.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu