Eğitim

ERAH kuru sabitledi

Küresel salgının havacılık sektörüne etkileri, Euro kurunun dalgalı etkisi pilot adaylarının pilotaj kariyerlerini aksatırken Isparta merkezli ERAH Havacılık Akademisi, önemli bir adım attı. Döviz kurunun hızla yükselmesi sonrası pilotaj eğitimine devam eden öğrenciler ve pilotaj eğitimine başlamak isteyen adaylara 20 Eylül 2020 tarihine kadar Euro kurunu 7.77 TL olarak sabitledi. Kurulduğu ilk günden bu yana, Türk Sivil Havacılığının gelişmesini yakından takip ederek, sektörün ihtiyaçlarına cevap verecek pilotlar yetiştirmeyi amaçlayan ERAH Havacılık Akademisi’nde pilotaj eğitimleri yoğun bir şekilde devam ediyor. 

Filosuna yeni kattığı 3 adet Garmin 1000 Cessna 172 tipi uçakla birlikte 27 uçak sayısına ulaşan Erah, IR eğitimlerini kesintisiz devam ettirmek ve öğrenci pilotlarını daha hızlı yetiştirmek için FNPT onaylı 3.  simülatörünü envanterine kattı. 

ERAH Havacılık Akademisi Isparta, Uşak, Antalya, Denizli uçuş hatlarına bir yenisini daha ekleyerek Eylül ayı itibariyle İstanbul’da uçuş eğitimlerine hız kesmeden devam edecek.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. ERAH her zaman olduğu gibi kendi öğrencilerini ve eğitim almayı düşünen adaylarını düşünmüş.

  2. Okulun bir öğrencisi olarak diğer tüm konularla olduğu gibi bu konuda da gereken ilgi ve alakanın gösterildiği, öğrencilere büyük bir kolaylık sağlandığı kanaatindeyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu