EğitimHaberler

Emirates’in bayramın 1. günü Türkiye’de değerlendirme günü yapması tepki çekti

Emirates’in Ramazan Bayramı’nın birinci günü olan 10 Nisan’da İstanbul’da değerlendirme günü yapması katılımcılar tarafından tepki çekti.

Bize ulaşan yorumlarda “Birleşik Arap Emirlikleri merkezli havayolu şirketinin Ramazan Bayramı’na bu toplantıyı koyması dikkat çekici. Acaba neden böyle bir karar aldılar? O günün müslamanlar için kutsal Ramazan Bayramı olduklarından haberleri yok mu” denildi.

Emirates çok uluslu kabin ekibine katılmak üzere online başvuru yaparak seçilecek ve mülakata davet edilecek adaylar için 10 Nisan 2024 tarihinde İstanbul ve 21 Nisan 2024 tarihinde Antalya’da değerlendirme günleri düzenliyor.

Özel davet ile katılım yapılıyor

Emirates’te kabin memuru olarak çalışmak isteyen adayların, yalnızca özel davetle katılabilecekleri bu işe alım etkinliklerine seçilmek için İngilizce dilinde yazılmış güncel bir özgeçmiş (CV) ve yeni çekilmiş bir fotoğraf ile internet üzerinden başvuru yapması gerekmekte.

Dubai merkezli Emirates Havayolları, Türkiye’den kabin memuru olarak görev yapmak isteyenler için geçtiğimiz aylarda da toplantılar düzenlemişti.

Şirket, 16 Ocak’ta DoubleTree by Hilton Bodrum’da, 18 Ocak’ta The Marmara Antalya’da, 31 Ocak’ta da Mövenpick Hotel İzmir’de, değerlendirme günleri yapmıştı.

Emirates’in A380’ine Moskova’da tanker çarptı

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu