Haberler

Corendon’dan bisiklet sporuna destek

Bir sosyal sorumluluk oluşumu olarak faaliyet gösteren Bike Aid bisiklet takımı, Corendon Airlines sponsorluğunda bir kez daha profesyonel yol bisikleti yarışı Tour of Antalya’da yer alacak.

Argeus Travel & Events ile Yedi İletişim tarafından 10-13 Şubat 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek profesyonel yol bisikleti yarışında, 2020 yılının ardından ikinci kez mücadele edecek Bike Aid kadrosunda Türk sporcu Halil Doğan da yer alacak. Tour of Antalya 2022, bir Avrupa takımına transfer olan ilk bisikletçimiz olan Halil Doğan’ın Bike Aid mayosuyla yarışacağı ilk organizasyon da olacak.

“Antalya’nın en önemli markalarından Tour of Antalya’ya desteğimizi sürdürüyoruz”

Corendon Airlines Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Tuğba Özkan Güner, Bike Aid takımının Tour of Antalya katılımı ve organizasyona verilen sponsorluk desteği hakkında şunları söyledi:

“Antalya merkezli uluslararası bir şirket olarak, Antalya’nın en önemli markalarından biri olan uluslararası bisiklet yarışı Tour of Antalya’ya dördüncü yılında da destek verecek olmaktan dolayı çok mutluyuz. Bu ailenin bir parçası olmak, bize gurur veriyor. Marka değerini her yıl yükselten Tour of Antalya, şehrimizin tanıtımına ve spor turizminin büyümesine büyük katkı sağlıyor.

Bike Aid takımı ise kuruluş misyonu itibarıyla bir kurumsal sosyal sorumluluk projesi. Kendileri, Almanya’nın en aktif ve en etkili bisiklet topluluklarından bir tanesi. Özellikle bisiklete ilgi duyan Afrikalı gençlerin, Alman bisikletçilerle birlikte bu sporda şans bulmasına yardımcı oluyorlar. Bu vizyonları, bizi sponsorluk anlamında motive eden en önemli husustu. Çünkü bisiklet kültürünün, çocukların ve gençlerin gelişimi için çok önemli olduğuna inanıyoruz. Bike Aid ile yaptığımız iş birliği, en önemli uçuş noktalarımızdan biri olan Almanya’da da çok ses getirdi. Marka imajımıza çok olumlu katkıları oldu.

Yetenekli sporcumuz Halil Doğan’ın Bike Aid ailesine katılması da bizi ayrıca çok mutlu etti. Çünkü genç sporcularımızın uluslararası organizasyonlarda daha fazla yer almasını umut ediyoruz. Halil Doğan’ın Bike Aid mayosuyla çıkacağı ilk yarışının Tour of Antalya olması da başka bir mutluluk kaynağı. Tour of Antalya’da elde edecekleri sonuç ne olursa olsun Bike Aid ve Halil Doğan ile gurur duyuyoruz.

Tour of Antalya’ya olan desteğimiz sadece Bike Aid takımının katılımıyla sınırlı olmayacak. Organizasyona katılacak tüm takımları grup otelimiz Grand Park Lara’da ağırlayacağımız gibi organizasyonun ilk etabında bir kez daha bisikletçiler uçağımızın altından geçecek ve o ikonik fotoğraf bir kez daha çekilecek. Corendon Airlines ailesi olarak Tour of Antalya’ya katılacak tüm takımlara, sporculara ve organizasyonda görevli herkese başarılar diliyoruz.”

“Bir kez daha Antalya’da olmaktan dolayı çok mutluyuz”

Tour of Antalya’da bir kez daha yarışacak kıta takımı Bike Aid Takım Sorumlusu Anton Wiersma ise etkinlikte şunları söyledi:

“Takımımız ve sporcularımız için çok önemli yarışlardan biri olan Tour of Antalya’da tekrar yarışacak olmaktan ve Antalya’da bulunmaktan dolayı çok mutluyuz. Kalitesi itibarıyla bizim için çok önemli ve değerli bir yarış. Corendon Airlines ailesine de destekleri için bir kez daha teşekkür ediyoruz. Onların katkısıyla sosyal faaliyetlerimizi büyütmeye devam ediyoruz.

Kısa süre önce Halil Doğan’ı kadromuza katmamızın ardından Türkiye’deki bisiklet tutkunlarından çok olumlu geri dönüşler aldık. Bu sayede Türkiye ile olan bağlarımızı daha da güçlendiriyoruz. Kendisi, çok potansiyelli bir sporcu ve ona dair büyük umutlara sahibiz.Kendisinin takımımızla ilk yarışına Türkiye’de çıkacak olması da güzel bir gelişme oldu. Umarım kendisi, göstereceği performanslarla Türk halkını gururlandıracaktır. Bike Aid olarak parkura çıkacak tüm takımlara başarılar diliyoruz.”

“Takım olarak iyi performans göstermek istiyoruz”

Bir Avrupa takımına transfer olan ilk bisikletçimiz olan Halil Doğan ise yarış öncesinde şu açıklamaları yaptı:

“Bu takımın bir parçası olmama fırsat verdikleri için Bike Aid’e ve tabii ki takımımıza büyük destek veren Corendon Airlines’a bir kez daha çok teşekkür ederim. Bir gün Fransa Bisiklet Turu’nda ya da Giro d’Italia’da yarışma hayalim sürüyor. Bike Aid ile Türk sporcularının da uluslararası takımlarda ve yarışlarda başarılı olabileceğini kanıtlamak istiyorum. Bunun için sıkı çalışmalarımı sürdürüyorum.

Yarış öncesinde tüm hazırlıklarımızı başarıyla tamamladık ve yarışa hazırız. Bike Aid ile ilk yarışıma Antalya’da çıkacak olmak da tabii ki heyecan verici. Umarım iyi bir performansla yarışı tamamlarız. Takım olarak çok iyi performans göstermek istiyoruz.”

Türk sporunun en büyük destekçilerinden Corendon Airlines, Tour of Antalya gibi uluslararası spor organizasyonlarımıza destek vermeyi sürdürecek.

Corendon Airlines geçmişten bugüne, yurtiçi ve yurtdışında Anadolu Efes Spor Kulübü, Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, Fraport TAV Antalyaspor, Aytemiz Alanyaspor, FC. Nurnberg Futbol Takımı, Bike Aid Bisiklet Takımı, Türk Korfbol Milli Takımı, Muratpaşa Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Muratpaşa Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, Altınordu Futbol Kulübü, Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı, İTÜ Basketbol Takımı, Akdeniz Üniversitesi Kadın Hentbol Takımı, ITU Honeybees Quidditch Takımı, ITU Ultimate Frizbi Takımı, Corendon-Circus Bisiklet Takımı, Hollanda Kadın Milli Voleybol Takımı, Hollanda Milli Buz Hokeyi Takımı, Haarlem Corendon Kinheim Beyzbol Takımı, DEÜ Solaris Güneş Arabaları Ekibi, patika koşusu yarışları Salomon Cappadocia Ultra-Trail ve Tahtalı Run to Sky powered by Corendon Airlines ile profesyonel yol bisikleti yarışı Tour of Antalya’ya sponsorluk desteği vermişti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu