HaberlerTürk Savunma SanayiYerli Savunma Sistemleri

Büyüyen Aeros, Bilkent CYBERPARK’ta yeni ofisinde

Ankara merkezli, savunma ve havacılık konusunda mühendislik hizmeti veren Aeros, yeni ofisine taşındı. Bilken’te CYBERPARK içinde ofisini açan Aeros, halen 10 projeye tasarım, 3 projeye de test açısından destek veriyor.

Savunma sanayii ve sivil havacılık alanında yürüttükleri proje sayısının arttığını bu durumun da ekibe yansıdığını belirten Aeros Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Çora, taşınma kararı alarak yeni ofise geçtiklerini söyledi.

Çora, “Güçlenen ekibimiz ve artan iş gücümüzle savunma sanayisi ve sivil havacılık sektöründe büyümeye ve sektörün gelişimine katkı vermeye devam edeceğiz.Bilkent CYBERPARK’taki yeni ofisimizde, savunma sanayimizin gözbebeği projelerde yıllarca emek veren deneyimli uzman mühendislerimiz ile özenle seçilmiş genç mühendislerimizin bir arada çalışabileceği, verimli bir çalışma ortamı yarattık” dedi.

Alt yapı yatırımı

Aeros’un üzerinde çalıştığı mevcut ve potansiyel projelerin ihtiyaçları doğrultusundaki tüm altyapı gerekliliklerini uyguladıklarını belirten Çora, “Bölgedeki diğer sektör firmalarına yakın olmak da bize güç katacak. Savunma ve havacılık sektöründe tasarım ofisi olarak hizmet verecek şekilde kurguladığımız Aeros’un, teknoloji ekosistemine bu kadar yakın olmasının avantajlarını en iyi şekilde kullanmayı hedefliyoruz. Bilkent CYBERPARK yönetimine, süreçteki tüm destekleri için çok teşekkür ediyoruz. Sektördeki paydaşlarımızı da yeni ofisimize davet ediyoruz” dedi.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu