Haberler

Bali uçuşları yeniden başlıyor

Singapur Havayolları (SIA), 16 Şubat 2022’den itibaren Singapur’dan Bali’ye günlük ticari uçuşlara devam edecek.

Singapur Havayolları, bu güzergahta 337 koltuklu Boeing B787-10 uçağını kullanacak. Boeing 787-10 uçakları, 36 Business Class koltuk ve 301 Economy Class koltuk ile Singapur Havayolları’nın yeni bölgesel kabin ürünlerini içeriyor.

Singapur Hava Yolları Endonezya Genel Müdürü Alvin Seah, “Bali’ye günlük uçuşların yeniden başlaması, Singapur Hava Yolları’nın Endonezya’nın turizm endüstrisini büyütmeye yönelik uzun vadeli taahhüdünün bir parçasıdır. Singapur Hava Yolları yolcu uçuş ağı şu anda 34 ülkede 64 varış noktasını kapsamaktadır ve ağımızdaki Endonezya’yı tanıtmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bali ve Jakarta’ya seferlerimiz, Endonezya’ya ve Endonezya’dan seyahat etmek isteyen yolcularımıza esneklik sağlamaya devam edecek.” dedi.

Singapur Hava Yolları, gelen talepleri yakından izlemeye devam ediyor ve düzenli olarak uçuş kapasitesini taleplere göre artırmak için çalışmaya devam edecek.

Singapur ve Bali arasındaki uçuşlar için biletler, Singapur Hava Yolları’nın çeşitli dağıtım kanalları aracılığıyla satışa sunulmaktadır. En güncel uçuş programları için lütfen buraya tıklayın.

Singapur Havayolları uçuşlarında gelişmiş deneyim

Singapur Havayolları, Covid-19’un başlangıcından itibaren yolcularımız için seyahat deneyimini yeniden tasarlamaya ve geliştirmeye odaklandı. Önceliğimiz güçlü sağlık ve güvenlik önlemlerinin yanı sıra seyahatin başından sonuna dek yenilikçi dijital girişimlerle birlikte daha güvenilir ve sorunsuz bir seyahat deneyimini sağlamak oldu.

Sağlık ve güvenlik önlemlerimiz, Skytrax Sağlık ve Güvenlik derecelendirmesinden 5 Yıldız ve APEX SimpliFlying Sağlık Güvenliği denetiminde en yüksek seviye olan Elmas derecelendirmesi gibi endüstri düzeyindeki çeşitli ödüllerle de taçlandırılmıştır.

Bütün bunlar, ödüllü uçak içi servisimiz ve hizmetlerimizle birlikte yolcularımızın Singapur Havayolları’nda birinci sınıf bir deneyim yaşamaya devam etmesini sağlayacak.

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu