Havalimanları

BinBin, İstanbul Havalimanı’nda bir süreliğine ücretsiz

İGA tarafından işletilen İstanbul Havalimanı’nda hizmet sunan teknoloji şirketi BinBin, bir süreliğine terminal içerisindeki tüm cihazlarını ücretsiz kullanıma açtı.

Tatil sezonunun başlamasıyla birlikte İGA İstanbul Havalimanı binlerce uçuşa ve yüz binlerce yolcuya ev sahipliği yapmaya başladı. Yaz sezonu itibariyle terminal içerisinde ciddi bir trafik artışı görülüyor.   Yaşanan yoğunluk ve oluşan kuyruklar nedeniyle yolcuların mağdur olmaması ve daha iyi bir seyahat deneyimi yaşanması adına sunduğu hizmete yeni çözümler ekleyen BinBin, terminal içerisindeki tüm kullanıcılarına ücretsiz olarak hizmet vereceğini açıkladı.

QR Koduyla Hızlı ve Pratik Kullanım

Teknoloji ve insan tecrübesini bir araya getirerek en iyi müşteri deneyimini sunmaya odaklanan BinBin, yenilenen mobil uygulaması sayesinde oldukça pratik kullanım kolaylığı sağlıyor. BinBin cihazlarına erişmek isteyen kullanıcıların BinBin mobil uygulamasını iOS ve Android platformlarından indirmesi ve üyelik oluşturması gerekiyor.Yenilenen arayüzü sayesinde, kullanıcılar mobil uygulama içerisinde yer alan haritadan yakınlarında bulunan tüm cihazları ve cihazların batarya durumu kolayca görülebiliyorlar.

Kullanıcıların Terminal içerisindeki cihazları ücretsiz bir şekilde kullanmaları içinse üzerlerinde yer alan QR kodunu mobil uygulamaya taratmaları yeterli oluyor.

BinBin CEO’su Kadir Abdik, konuya ilişkin değerlendirmesinde, kullanıcılarına daima daha iyi hizmet sunmaya odaklandıklarını belirterek şunları söyledi; “BinBin olarak bugün dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılarımıza çevreci ve ekonomik bir ulaşım alternatifi sunmak ve ihtiyaç duydukları her noktada var olmak adına çalışmalarımıza devam ediyoruz. 2020 yılından beri İGA İstanbul Havalimanı içerisindeki önemli noktalarda, pratik ve hızlı bir seyahat deneyimi yaşatmak adına en yeni cihazlarımızla hizmet sağlıyoruz. Türkiye’nin ulaşımının kalbi olan ve milyonlarca yolcuya ev sahipliği yapan İstanbul Havalimanı’nda bu sezon yaşanan yoğunluk nedeniyle, yolcularımızın seyahat deneyimlerini daha iyi hale getirmek adına belli bir süre için ücretsiz kullanım hizmetimizi hayata geçirdik.  Bu sayede yaz aylarında artan yoğunlukta terminal içerisindeki uzun mesafeleri güvenli, pratik ve ücretsiz olarak kısaltıyoruz. BinBin olarak, bulunduğumuz her alanda kullanıcılarımızın ihtiyaçlarına çözüm üretiyor ve en iyi kullanıcı deneyimini sağlamak için bu hizmetlerimizi geliştirerek sürdürmeye devam ediyoruz.” diye konuştu.

BinBin Hakkında

BinBin, kısa mesafeli yolculukları eğlenceli hale getiren, çevreci ve ekonomik bir ulaşım alternatifi sunan bir teknoloji markası. Akıllı şehir teknolojileri ve mikro-mobilite alanında hizmet veren BinBin, 2019 yılında üniversite kampüslerinde başladığı operasyonlarını 2020 yılı itibari ile şehirlere taşıma kararı alarak, trafikten sıkılan kullanıcılara pratik ve sürdürülebilir bir ulaşım seçeceği sunuyor.

Çevreye duyarlı teknolojiler geliştirerek karbon salınımını azaltmayı amaçlayan BinBin, gelecek nesiller için duyarlılık ve hassasiyet ile çalışmalarını sürdürmekte. Mevcutta İstanbul, İzmir, Konya, Kayseri, Antalya, Eskişehir, Samsun, Adana, Kocaeli, Bursa, Trabzon, Diyarbakır, Gaziantep, Uşak, Sakarya şehirlerinde kullanıcıya hizmet vermekte.

Bulgaristan, Bosna Hersek ve Hırvatistan operasyonları ile mikromobilite alanında yurt dışına açılan ilk şirket olan BinBin, her geçen gün ağını genişletmeye devam etmekte.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu