Haberler

Altın Lider’de Çelebi ilk 50’de

Çelebi Hava Servisi A.Ş. İnsan Kaynakları Direktörü Gökçen Dervişoğlu KREA Mice’ın düzenlediği “Altın Lider” ödülleri oylamasında Türkiye’nin En Beğenilen ilk 50 CHRO’su arasında yer aldı.

Adayların, şirket içindeki başarı, katkı ve ilişkilerine göre değerlendirildiği ve Türkiye’de iş dünyasında olan 35.000’den fazla çalışanın “tekil” oy kullanımı ile belirlendiği organizasyonun bu sene 18’incisi düzenlendi.

Altın Lider Ödülleri; demokratik bir seçim altyapısı ile kurgulanması, her iş insanının kendi beğendiği lideri aday gösterebilmesi, aday gösterme sürecinde herhangi bir başvuru ücretinin alınmaması ve iş dünyasından bireysel olarak katılımın çok yüksek olması sebebi ile Türkiye’nin En Prestijli Liderlik Ödülleri arasında gösterilmekte.

1998 yılında profesyonel kariyerine başlamış olan Gökçen Dervişoğlu, 2015 yılından beri Çelebi Hava Servisi A.Ş.’nde İnsan Kaynakları Direktörü olarak görevini sürdürmekte olup, aktardığı tecrübe ve bilgi birikimiyle şirkete büyük katkılarda bulundu.

2015’ten beri süregelen Çelebi Hava Servisi’ndeki deneyiminde; online eğitim sisteminin kurulması, yetenek ve kariyer yönetiminin aktif yürütülerek tüm Çelebi Grubu için yetkin insan kaynağı yetiştirilmesi, dijital projelerin geliştirilmesi, şirket iç iletişim kültürünün benimsenmesi ve Liderlik Manifestosu ile birlikte şirketin liderlik DNA’sını oluşturan değişim süreçleri gibi farklı konulara liderlik etti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu