Kariyer

HTR Genel Müdürü İzzet Şirin emekli oldu

HTR (HAVELSAN Teknoloji Radar) AŞ Genel Müdürlük görevini 8,5 yıldır sürdüren İzzet Şirin görevinden emekli olarak ayrıldı. Şirin’in yerine Fatih Oral getirildi.

İzzet Şirin yaptığı paylaşımda, 1995’ten bu yana HTR’de görev aldığını ve bayrağı Fatih Oral’a teslim ettiğine dikkat çekti.

Sosyal medya üzerinden İzzet Şirin şu paylaşımda bulundu:

“Değerli Büyüklerim, Mesai Arkadaşlarım, Paydaşlarımız,

Rahmetli İhsan Doğramacı’nın (Hoca Bey’in) kurduğu Bilkent Üniversitesi ile fırsat yarattığı, devlet lisesinden mezun, bir esnaf çocuğu olarak başlayan bu yolculukta Allah bu güzelim ülkeye 33 yıl hizmet etme fırsatını bana nasip etti. Bu serüvenin yaklaşık 30 yılını Havelsan Teknoloji Radar (HTR) A.Ş.’de farklı görevlerde bulundum. HTR’de 1995 yılında mühendis olarak başladım ve zaman içinde değişik görevler üstlendim. Son olarak 8,5 yıl Genel Müdür olarak görev yapmak nasip oldu.

Bu dönem içinde Savunma Sanayii’nin birçok projesinde görev alma şansım oldu. Çok değerli insanlar ile çalışma fırsatım oldu ve onlardan çok şeyler öğrendim. Bu kutlu ülkeye hizmet etme şansım oldu.

Bu süreçte sürekli desteği olan başta Savunma Sanayii Başkanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri Geliştirme Vakfı, Millî Savunma Bakanlığı, TSK ve Bağlı Birlikleri, HAVELSAN A.Ş., ASELSAN A.Ş, ROKATESAN A.Ş, TUSAŞ A.Ş. ve TSKGV doğrudan ve dolaylı bağlı ortaklıkları, HTR Yönetim Kurulları olmak üzere tüm Kamu Kurum ve kuruluşlarına, birlikte çalıştığımız tüm paydaşlarımıza, iş ortaklarımıza şükranlarımı sunarım.

HTR A.Ş.’nin bugünlere gelmesinde emeği geçen eski ve yeni tüm çalışanlarına, Yönetim Kurullarına, bize inanan, güvenen, tüm karar vericilere şükranlarımı sunarım.

5 Ağustos 2024 tarihi itibarı ile emekli olarak HTR A.Ş. Genel Müdürlüğü görevinden ayrıldığımı bilgilerinize sunarım.

Bugün Yönetim Kurulumuzun önderliğinde, onurlandıran bir törenle, bayrağı Sayın Fatih Oral’a teslim ettim. HTR A.Ş’nin daha büyük başarılara imza atacağına ve bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkeye hizmet etme inanç ve azminde olacağına  olan inancım tamdır.”

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu