KariyerTürk Savunma Sanayi

TEI’den üniversitelerin son sınıf öğrencilerine çağrı

TEI, “Gücün Kaynağında Kariyer Aday Mühendislik Programı” üniversitelerin ilgili bölümlerin son sınıf öğrencilerine yarı zamanlı çalışma ve tecrübe kazanma imkanı sunuyor. TEI’nin özgün motor tasarım, imalat ve idari faaliyetlerinde pratiklerini geliştirebilecekleri öğrenciler, profesyonel hayata ilk adımlarını atabilecek. Toplam 9 aylık programda günlük ücret, öğle yemeği, şehir içi servis hizmeti ve SGK ödemesi TEI tarafından karşılanacak. Son başvuru tarihi 13 Mart 2023.

Hangi bölümde okuyanlar yararlanabilecek?

Üniversitelerin Makine Mühendisliği, İmalat Mühendisliği, Uçak Mühendisliği, Uzay Mühendisliği, Havacılık ve Uzay Mühendisliği, Elektrik-Elektronik/Haberleşme Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Kontrol Mühendisliği, Malzeme/Metalurji ve Malzeme Mühendisliği, Otomotiv Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, İktisat/İşletme/İstatistik/Uluslararası İlişkiler/Sosyal Bilimler, Makine Resim ve Konstrüksiyon Öğretmenliği, Endüstriyel Kalıpçılık ve Otomotiv Öğretmenliği bölümlerinde son sınıf öğrencileri bu programdan yararlanabilecek.

Çok iyi derecede İngilizce bilmek, yeniliklere ve gelişime açık olmak, analitik ve problem çözme yetkinliğine sahip olmak ve ekip çalışmasına yatkın ve güçlüiletişim yeteneğine sahip olmak istenilen özellikler arasında.

 

Nerelerde görev yapacaklar?

Yakın zamanın mühendisleri, İmalat ve İleri İmalat, Kalite, Proje/Program Yönetimi, İş Geliştirme, Satış Pazarlama, İnsan Kaynakları, Finans, Bilişim Teknolojileri, Ürün Planlama, Motor Montaj Test, Motor Bakım Onarım Revizyon, Aerodinamik Tasarım ve HAD, Yanma, Termal Sistemler ve Soğutma, Mekanik Tasarım, Gerilme ve Ömür Analizleri, Havacılık İtki Sistemleri için Malzemeler, Kontrol-Yazılım-Aviyonik-Donanım-Kablaj Tasarım Mühendislikleri, Sistem Mühendisliği, Sistem Emniyeti ve RMT, Motor Performans Mühendisliği, Uçuşa Elverişlilik ve Sertifikasyon, Ürün Yönetimi, Konfigürasyon Yönetimi ve Tasarım gibi teknik alanlarda yarı zamanlı olarak çalışabilecek.

Bilgilendirme e-mail ile

Değerlendirme süreçleri hakkında gerekli tüm bilgilendirmeler süreçler tamamlandığında e-posta yoluyla iletilecektir. E-posta adresinin sık sık kontrol edilmesi önemlidir.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu