Havacılık Endüstrisi

Honeywell JetWave sistemi ilk kez MNG Jet uçağına takıldı

Dünyanın önde gelen sistem geliştiricilerinden Honeywell’in JetWave Uydu İletişim Sistemi, Türkiye’de ilk kez MNG Jet’in Bombardier Challenger 605 modeli uçağına kuruldu. 

Uydu iletişim sistemi, daha iyi bir yolcu bağlantı deneyimi için Inmarsat’ın Jet ConneX servisi aracılığıyla yüksek hızlı ve kablosuz kabin içi Wi-Fi özelliğine sahip. Ayrıca sistem, uçuş planlama ve yönetimi konusunda pilotlara daha iyi bir internet bağlantısı da sağlıyor.

“MNG Jet, müşterilerine her zaman yüksek kaliteli ve güvenilir bir hizmet sunmayı taahhüt etmektedir.” diyen MNG Jet Genel Müdürü Can Şaşmaz sözlerini şöyle sürdürdü: “Uçuş sırasında bağlantılı olmanın hem yolcular hem de operatörler için çok önemli olduğunu biliyoruz. Müşterilerimize, dünyanın hemen her yerinde tutarlı ve yüksek hızlı kablosuz internet hizmeti veren olağanüstü bir bağlantı sunmak için Honeywell’in JetWave’ini seçtik.”

Honeywell, JetWave sisteminin, ticari havacılıkta mevcut olan en hızlı geniş bant üzerinden bağlantı sağladığını belirtiyor. Bu sayede, havada çalışmak, sosyal medyayı kullanmak, film ve dizileri izlemek gibi ayrıcalıklar yüksek hızlı, güvenilir bir bağlantıdan sağlanıyor. Bu imkan günümüzün en gelişmiş yönlendirme yazılımı uygulama paketlerinden biri olan CNX-900 tarafından etkinleştiriliyor.

Honeywell Uzay ve Havacılık Bölümü, Türkiye ve Orta-Doğu Avrupa Yöneticisi Serdar Çetingül.

 

Honeywell Uzay ve Havacılık Bölümü, Türkiye ve Orta-Doğu Avrupa Yöneticisi Serdar Çetingül.

Honeywell Uzay ve Havacılık Bölümü, Türkiye ve Orta-Doğu Avrupa Yöneticisi Serdar Çetingül ise konu hakkında şunları söyledi: “Honeywell, JetWave sistemimiz gibi üstün bağlantı çözümleri ile tanınmaktadır. Bu başarılı kurulumun ardından, Türkiye’de daha fazla iş jeti operatörünün yüksek hızlı ve güvenilir uçuş içi bağlantıdan faydalandığını görmeyi bekliyoruz. Kanal ortaklarımızdan biri olarak MNG Jet ile birlikte uzun bir geçmişe sahibiz ve Türkiye’de JetWave’in gelecekteki benzer kurulumlarının yerel olarak sağlanabilmesi, operatörlerin uçaklarını geliştirmek ve güncellemek için uzun mesafeler kat etme ihtiyacını azaltacaktır.”

Honeywell’in kanal ortağı olan MNG Jet, Türkiye’deki ticari jet operatörlerine diğer Honeywell çözümleriyle birlikte JetWave’i de kurmak için yerel bir üs oluşturuyor ve böylece pazardaki operatörleri desteklemeyi hedefliyor. MNG Jet, operatörlere belirli Honeywell yardımcı güç üniteleri ve motorlar için hat bakımı ve en son güçlendirme, yükseltme ve modifikasyonlara erişim imkanı da sunuyor. Türkiye’deki operatörler gerekli pazar içi desteğe sahip olmak için iş havacılığına özel bir hizmet şemsiyesi olan Honeywell Bakım Hizmet Planına da kaydolabiliyorlar.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu