Kariyer

Emirates 31 Mart’ta Bodrum’da kabin memuru alımı yapacak

Dubai merkezli havayolu şirketi Emirates, Türkiye’den kabin memur adayı alımı için görüşmeleri Bodrum’da  31 Mart’ta yapacak. Adaylardan iyi derece İngilizce bilmeleri, en kısa 160 cm boya sahip olmaları isteniyor. Minimum çalışma süresi ise bir yıl.

Körfez bölgesinin en büyük havayollarından biri olan Emirates, Türk kabin memur adayları ile 31 Mart 2023 tarihinde Bodrum Hotel La Quinta by Wyndham’da görüşecek.

İngilizce CV

Kariyerlerine kusursuz bir başlangıç yapmayı planlayan adayların, İngilizce dilinde yazılmış güncel bir özgeçmiş (CV) ve yeni çekilmiş bir fotoğraf ile internet üzerinden başvuru yapması gerekmekte.

Değerlendirme süreci ile ilgili gereklilikler hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayın.

Adayların tüm günü mülakat alanında geçirecek şekilde hazırlıklı gelmeleri gerekiyor.

160 ülkeden çalışan

Emirates’in 160 farklı milletten oluşan kelimenin tam anlamıyla küresel kabin ekipleri, havayolu şirketinin 200’den fazla yolcu uçağında görev yapıyor.

Halen 6 kıtada 130’u aşkın noktaya sefer yapan Emirates,  kabin ekibi adaylarına kariyer fırsatları, iyi eğitim olanakları ve geniş yelpazeli bir gelişim programı sunuyor.

Birleşik Arap Emirlikleri’nin en önemli ticari kenti olan Dubai’de çalışacak olan Emirates kabin ekibi üyelerinin tamamı, vergiden muaf maaş, havayolu şirketi tarafından sağlanan ücretsiz konaklama, işe gidiş-geliş transfer imkânı ve kapsamlı bir sağlık sigortası gibi çeşitli yan hakların yanında Dubai’deki alışveriş ve eğlence etkinliklerinde özel indirimleri içeren çok cazip bir istihdam paketinden faydalanabilmekte.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu