Havayolları

THY taraftarların kalplerini A Milli Takım ile buluşturuyor

Türk Hava Yolları, geçen sezon pandemi nedeniyle ertelenen UEFA EURO 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda, A Milli Takımımızı yalnız bırakmadı. Milli Bayrak Taşıyıcı Havayolu, tüm Türkiye’nin A Milli Takımımızın yanında olduğunu hissettirmek amacıyla çok özel bir çalışmaya imza attı. 

Türkiye’nin dört bir yanındaki farklı demografik yapılardan taraftarlar bir araya getirilerek, Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın UEFA EURO 2020 eleme mücadelelerini tekrar izledi. Katılımcılar videoları izlerken, kalp atışları ve verdikleri reaksiyonlar özel geliştirilen bir cihazla kaydedilerek Türkiye’nin kalp atış grafiği oluşturuldu ve toplanan veriler ay-yıldızlı formalara yerleştirildi. Hazırlanan bu formalar, millilerimizin yaşattığı duyguların anlatıldığı bir mektup ile Avrupa yolculukları öncesinde kendilerine hediye edildi. Millilerimiz formalarına her dokunduğunda hem Türkiye’nin kalp atışını hissetti hem de sesini duyabildi.

 

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı, “Futboldaki bayrak taşıyıcılarımız olan millilerimizi bu önemli yolculukta da yalnız bırakmıyoruz. Ülkemizin Bayrak Taşıyıcı Havayolu olarak, futbolda ve birçok spor dalında milli takımlarımızın yolculuklarında onlarla beraberiz. Gerçekleştirdiğimiz bu çalışmayla kalbimizin bir ve millilerimizin yanında olduğunu hatırlatıyor, UEFA EURO 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda takımımıza başarılar diliyoruz.” dedi.

Ünlü müzisyen Mahmut Orhan’ın da içinde bulunduğu Sibourne ekibi kalp verisi grafiği, kalp sesleri ve çeşitli kültürel öğeleri barındıran sesleri bir araya getirip A Milli Takım için özel bir marş da hazırladı. 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu