Havayolları

THY ile Pegasus, deprem bölgesine uçuş fiyatlarını sabitledi

Türkiye’yi sarsan deprem felaketinin ardından havayollarının, 1 Mart’ta kadar düzenlediği ücretsiz  tahliye uçuşları bugün sona ererken, Türk Hava Yolları (THY) ve Pegasus Havayolları‘nın bölgeye yapılacak uçuşları 550 TL olarak sabitlediği görüldü.

Deprem sonrasında afet bölgelerinden depremzedeleri ücretsiz olarak taşıyan havayollarının tahliye seferleri 1 Mart’a kadar devam etmiş ve binlerce yolcu bölgeden hava yoluyla tahliye edilmişti.

Bugün tüm şirketlerin tahliye seferleri sona ererken, ücretsiz seferlerin devam edip etmeyeceğine yönelik henüz bir açıklama yapılmadı.

Ancak THY ve Pegasus’un internet sitelerinden deprem bölgesindeki şehirler için yapılan bilet araştırmalarında fiyatların 550 lira bandına sabitlendiği görülüyor.

THY ve Pegasus’un internet sitelerinden örnek olarak Adıyaman, Hatay ve Malatya seferleri seçildiğinde fiyatların THY’de 550tl, Pegasus’ta ise 529tl ve 534 tl bandında sabitlendiği dikkat çekiyor.

Havayollarından henüz resmi açıklamalar yapılmasa da deprem bölgelerinde yapılan uçuşlarda belirli bir fiyat sınırında bilet satışının devam etmesi bekleniyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu