Haberler

Airbus’ın yeni iletişim ajansı Artı oldu

Dünyanın önde gelen havacılık ve uzay şirketlerinden biri olan Airbus, Türkiye’deki iletişim ajansını seçti. Şirketin iletişimini İstanbul merkezli Artı İletişim Yönetimi gerçekleştirecek.

Artı, Airbus’ın Türkiye’deki iletişim stratejisinin oluşturulmasından ve ilgili faaliyetlerin yürütülmesinden sorumlu olacak.

Yolcu uçaklarından uzaya, savunma sistemlerinden helikopterlere kadar Türkiye’de bir çok alanda faaliyet gösteren Airbus’ın ülkemizdeki ofisi Ankara’da bulunuyor. Mühendislikten parça imalatına şirket Türkiye’de ciddi istihdam oluşturuyor.

Artı’nın iletişim danışmanlığını üstlendiği markalar arasında; Alarko Carrier, Allianz Trade, Ant Yapı, Armut, Amazon Web Services (AWS), BMW, Borusan Otomotiv, Borusan Oto, Borusan Otomotiv Motorsport, Borusan Otomotiv Premium, Boyner, Dagi, DHL Express, Erikli, FUPS, Instagram, Jaguar, Land Rover, Meta, Mini, Neolokal, Nestlé Waters, Nestlé, Nesquik, Orkid, Prima, Purina, ThinkNeuro, Threads, Türk Traktör, Yapı Kredi, Yapı Kredi Faktoring, Yapı Kredi Kültür Sanat, Yapı Kredi Leasing, Yapı Kredi Portföy Yönetimi, Yapı Kredi World ve Yapı Kredi Yatırım bulunuyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu