Kariyer

Teknopark İstanbul’un yeni genel müdürü Muhammet Fatih Özsoy oldu

Türkiye’nin teknoloji ve girişimcilik ekosisteminde büyük bir etkiye sahip olan Teknopark İstanbul’un genel müdürlük görevine Aselsan’da Kurumsal Yönetim Müdürü olan Muhammet Fatih Özsoy atandı. Özsoy görevi, Türk Silahlı Kuvvetleri’ni Güçlendirme Vakfı Genel Müdürlüğü’ne atanan Bilal Topçu’dan teslim aldı.

İstanbul Kurtköy’de savunma sanayi, siber güvenlik, enerji, yapay zeka, robotik sistemler ve biyoteknoloji gibi farklı odak alanlarda yerli ve yabancı firmalara ev sahipliği yapan Teknopark İstanbul, bünyesinde yer alan 492 Ar-Ge firması, 9653 Ar-Ge mühendisi ve 3286 milli projesi ile büyümeye devam ediyor.

Bir çok şirketin yoğun talep gösterdiği Teknopark, özellikle savunma sanayii konusundaki gelişimi ile dikkat çekiyor.

Muhammet Fatih Özsoy kimdir

 1975 yılında doğan Muhammet Fatih Özsoy, üniversite eğitimini Konya Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde tamamladı.

Yöneticilik pozisyonunda önemli deneyimlere sahip olan Özsoy, 2017 yılı itibariyle teknoloji ekosisteminde görev almaya başladı.

2017 yılında Bilişim Vadisi’nde Genel Müdürlük görevini yürüten Özsoy, 2018 yılından itibaren Aselsan’da Kurumsal Yönetim Müdürlüğü görevini üstlenmekteydi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu