Havayolları

Qatar Airways’in ilk seferi bugün

Katar Havayolları Qatar Airways, bugün itibari ile Doha-İstanbul seferlerine yeniden başlıyor. Uçuşlar haftanın her günü karşılıklı olarak Boeing 777 tipi uçakla gerçekleştirilecek.

Skytrax ödüllerinde 5 kez “Dünyanın En İyi Havayolu” seçilen ve pandemi sürecinde gerekli tüm güvenlik önlemlerini alarak dünyada uçuşlarına devam eden en büyük global havayollarından biri olan Qatar Airways, uçuşlarını yine Skytrax ödüllerinde “Dünyanın En İyi Üçüncü Havalimanı” seçilen Doha’daki merkezi Hamad Uluslararası Havalimanı aktarmalı olarak gerçekleştirecek.

Qatar Airways CEO’su Akbar Al Baker yaptığı açıklamada Asya ile Avrupa’yı birleştiren bu harika şehre tekrar uçmanın heyecanını yaşadıklarını belirtti ve pandemi krizi boyunca 50 milyon kilometreden fazla yol kat ettiklerini, 15 bin uçuş yaptıklarını, 1.8 milyondan fazla yolcu taşıdıklarını ve eşi benzeri olmayan bir tecrübe edindiklerini söyledi.

Sözlerine, alınan güvenik ve hijyen önlemleri ile devam eden Al Baker; “Geniş uçuş ağımız ve pandemi sürecinde uçuşlara devam etmemiz sayesinde en yeni ve en etkili ulusalararası havalimanı ve uçak içi hijyen prosedürlerini uyguladık. Bu kriz sırasında yolcularımızın güvendiği bir havayolu olduk ve dünya pandemi sürecinden çıkarken de yolcularımızın en güvenli ve emniyetli şekilde seyahat etmesini sağlıyor olacağız.” 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu