Haberler

İGA Pass yolcu konforuyla milli takımı uçuracak

İGA İstanbul Havalimanı, yolculara özel hizmet sunan İGA Pass ile milli tanımlara destek veriyor.

İGA ve Türkiye Futbol Federasyonu İGA PASS markası hizmetlerini kapsayan bir resmi sponsorluk anlaşmasına imza attı.

Türkiye Futbol Federasyonu ile yapılan anlaşma ile İGA PASS, Türkiye A Millî Kadın Futbol Takımı ve Türkiye A Millî Erkek Futbol Takımı’nın ‘ResmîSponsoruoldu.

Toplumsal sorumluluk anlayışıyla spora desteklerini sürdüren İGA İstanbul Havalimanı, özel yolcu programı İGA PASS markasıyla ülkemizi dünyada temsil eden ve pek çok önemli başarıya imza atan Türkiye A Millî Kadın Futbol Takımı ve Türkiye A Millî Erkek Futbol Takımı’nın ‘Resmî Sponsoru’ olduğunu açıkladı.

Anadolu Efes Basketbol Takımı’na, Galatasaray Spor Kulübü’ne, Vakıfbank Spor Kulübü’ne ve Türkiye’nin ilk espor kulübü olarak bilinen İstanbul Wildcats’a da sponsorluk desteği sağlayan İGA PASS, Türkiye A Millî Kadın Futbol Takımı ve Türkiye A Millî Erkek Futbol Takımı’nı da İGA PASS ayrıcalıkları eşliğinde havalimanında özel şekilde ağırlayacak.

İGA İstanbul Havalimanı CEO Vekili Selahattin Bilgen ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin katılımıyla düzenlenen sponsorluk anlaşmasının imza töreni, İGA İstanbul Havalimanı’nda gerçekleştirildi.

Törende konuşan İGA İstanbul Havalimanı CEO Vekili Selahattin Bilgen, İGA olarak toplumsal sosyal sorumluluk projeleriyle hayata değer katmaya sürdürdüklerini belirtti.

Bilgen, “Bugün burada çok önemli bir iş birliğine imza atıyoruz. Daha önce ‘Hizmet sponsoru’ olarak destek verdiğimiz Türkiye A Millî Kadın Futbol Takımı ve Türkiye A Millî Erkek Futbol Takımı’nın artık İGA PASS markamız ile resmî sponsoruyuz. Son yıllarda sporcularımız nyada art arda kazandıkları başarılarla ülkemize büyük gurur yaşattılar. Türk futbolu dünyada önemli bir konumda bulunuyor. İGA İstanbul Havalimanı da dünyanın sayılı büyük havalimanları arasında yer alıyor. Bu bakımdan böyle güçlü iki kuruluşun bir araya gelmesi bizim için çok önemli. Bu beraberlikten doğan güçlü sinerjinin hem İGA’ya hem de Türk futboluna değer katacağına yürekten inanıyorum. İGA İstanbul Havalimanı olarak iş birliğimizin hem ülkemize hem de Türk futboluna hayırlı olmasını diliyorum.ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu