Haberler

İGA Liman İşletmeciliğinde Türkiye birincisi

İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA, Hizmet İhracatçıları Birliği tarafından hazırlanan ihracat şampiyonaları listesinde ‘Liman İşletmecileri’ dalında birinci oldu.

Ödülle ilgili olarak paylaşımda bulunan İGA CEO’su Kadri Samsunlu, “Ülkemizin yüksek gelire ulaşması için büyümesi gerekiyor, bunu sağlayacak ana kaynaklardan biri olarak ihracat performansımızın da artırması gerektiği açık. Havacılık sektörü olarak sağlıklı büyümesi ile hizmet ihracatının geliştirilmesine önemli katkılar veriyoruz” dedi.

“2023’te katkıya devam”

Samsunlu, “Hizmet İhracatçıları Birliği’nin açıkladığı “2021 Yılı Hizmet İhracatı Şampiyonları” listesinde “Liman İşletmeciliği Hizmetleri” alanında en çok ihracat yapan işletme olarak İGA İstanbul Airport ödüle layık görüldük. Böylelikle aldığımız ödüllere bu şampiyonluk da eklendi. Ülkemizin ihracatına 2023’te de katkı sağlamaya devam edeceğiz” paylaşımında bulundu.

Lima İşletmecileri arasında İGA İstanbul Havalimanı ile birinci olurken ikinci sırada yer alan şirket ise adının açıklanmasına izin vermedi. Hizmet İhracatçıları Birliği’nin hazırladığı listede üçüncü şirket ise Asyaport Liman AŞ kazandı.

 

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu