Fuar

HAVELSAN Mühendis Çocuk Konya’da

HAVELSAN tarafından başlatılan ve Türkiye’de farklı noktalarda tanıtılan Mühendis Çocuk Projesi, Konya’da çocuk ve gençlerle bir araya geldi.

Konya Bilim Şenliği’ne katılan HAVELSAN, kurduğu stand ile geleceğin mühendisleri olan çocuklarımıza ilk eğitimi başarıyla verdi.

Bakan Varank’tan ziyaret

HAVELSAN standının konuğu minik mühendis adaylarının yanı sıra Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da oldu. Çalışmalar hakkında bilgi alan Varank, HAVELSAN İnsan Kaynakları Direktörü Oğuzhan Coşkunyürek’ten bilgi aldı. 

Yarışmalar yapılıyor

HAVELSAN, Mühendis Çocuk Projesi’yle tanıtımın yanı sıra farklı yarışmalar da yapıyor. En son Antalya’da gerçekleştirilen yarışmada, çocuklar farklı projelerini HAVELSAN yetkililerine sunmuştu. Yarışmada, Özgünlük/Yaratıcılık, Tasarım, İşlevsellik ve Sürdürülebilirlik konuları öne çıkartılmıştı.

Akıncı’nın selamlama uçuşu… Fotoğraf: Mustafa Yılmaz

Akıncı selamladı

Konya Bilim Şenliği’ne havadan alçak geçiş ile Baykar tarafından tasarlanıp geliştirilen Taarruzi İnsansız Hava Aracı Akıncı da katıldı. Halen Anadolu Kartalı Tatbikatı’nda görev yapan Akıncı, Konya meydanının hemen yanında bulunan Bilim Müzesi’nde yapılan organizasyonda selamlama geçişi gerçekleştirdi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu