Bakım

THY Teknik Emirates 777’lerine bakım hizmeti veriyor

Türk Hava Yolları (THY) Teknik A.Ş. ile dünyanın en büyük Boeing 777 filosuna sahip Emirates arasında uçak bakım sözleşmesi imzalandı.

İmzalanan anlaşma doğrultusunda Türk Hava Yolları Teknik A.Ş., Emirates’in filosunda yer alan 5 adet Boeing 777 tipi uçağa üs bakım hizmeti sunacak. Anlaşma kapsamındaki ilk uçağın bakımına 1 Nisan itibarıyla Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.’nin Atatürk Havalimanı Tesisleri’nde başlanırken diğer uçakların bakım operasyonları ise önümüzdeki aylarda gerçekleştirilecek.

İmzalanan yeni bakım anlaşması ile ilgili açıklamalarda bulunan Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. Genel Müdürü Mikail Akbulut; “Emirates Hava Yolları’nın Boeing 777 tipi uçaklarının üs bakım operasyonlarını bizlere emanet etmesi, Emirates’in şirketimize duyduğu güvenin bir göstergesidir.

Müşterilerimiz için sunduğumuz yüksek kaliteli ve güvenilir hizmet anlayışıyla uçak ve komponent bakım-onarım sektörünün en önemli hizmet sağlayıcılarından biri olduk. Bu vizyonumuza uygun çalışırken daha büyük hedefler koyuyor ve başarımıza yeni iş birlikleri ekliyoruz. Emirates ile yaptığımız anlaşmanın da uzun soluklu bir ortaklığın başlangıcı olduğuna inanıyoruz.”dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu