HavalimanlarıHavayollarıUçuş Tüyoları

Batik Air Sabiha Gökçen-Kuala Lumpur seferlerini iptal etti

Malezya merkezli havayolu şirketi Batik Air Malaysia, Kuala Lumpur-İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı uçuşlarını durdurma kararı aldı. Bilet satın alan yolcular seferlerin durdurulması nedeniyle mağdur oldu. Son sefer 4 Mayıs’ta yapılacak.

Batik Air, geçtiğimiz şubat ayında seferlerine başlamıştı. Şirket, Sabiha Gökçen Havalimanı’na uçuş gerçekleştirilen ilk uzun mesafeli havayolu olmuştu.

Ancak Türkiye’den beklediğini bulamayan Batik Air Malaysia önce haftalık 4 olan sefer sayısını 3’e indirmişti. Geçen hafta alınan karar ile de seferler durduruldu.

Bu karar aynı amanda Malezyalı bir şirket olan MAHB tarafından işletilen Sabiha Gökçen Havalimanı’nda da hayal kırıklılığı ile karşılandı.

Sabiha Gökçen Havalimanı işletmecisi İSG, Batik Air ile daha fazla geniş gövde ile uçan, uzak mesafelere sefer yapan havayolu şirketini kendine çekmeyi hedefliyordu.

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ilk uzun menzilli havayolu Batik Air

 

Ücretler iade edilecek

Batik Air Malaysia, web sitesi üzerinden yaptığı uçak biletlerinin iade edileceğini açıkladı. Şirket, “Whatsapp hattı teknik sorun nedeniyle Türkiye’de çalışmamaktadır” bilgisini paylaşarak iade için yapılacakları için web sitesindeki adres veya [email protected] elektronik posta adresine yazmaları istendi.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu