Ödül

Mehmet Nane’ye ‘Hermes Ödülü’

IATA Yönetim Kurulu Başkanı ve Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanvekili Mehmet Nane, ‘2023 Hava Taşımacılığı Ödülleri’ kapsamında ‘Hermes Ödülü’nün sahibi oldu.

Hermes- Hava Taşımacılığı Organizasyonu ve ATN-Hava Taşımacılığı Haberleri ortaklığında düzenlenen Hava Taşımacılığı Ödülleri’nin (Air Transport Awards) bu yılki ödül töreni, sektör liderlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

IATA Yönetim Kurulu Başkanı ve Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet T. Nane, 2023 Hava Taşımacılığı Ödülleri (2023 Air Transport Awards) kapsamında “Hermes Ödülü”ne (Hermes Award) layık görüldü.

IATA Yönetim Kurulu Başkanı ve Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet T. Nane, ödülü kabul ederken şunları söyledi:

“2023 Hava Taşımacılığı Ödülleri kapsamında Hermes Ödülü’nü almaktan büyük onur duyuyorum. Uzun süredir havacılıkta mükemmelliğin itici gücü olan Hermes gibi saygın bir kuruluş tarafından takdir edilmek gurur verici… Gururla temsil ettiğim kuruluşlarla birlikte, sivil havacılık sektörünün sürdürülebilir gelişimi için yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğim.”

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu