HavalimanlarıYazarlar

Denver Havalimanı’nın gizemi

Şeref SEZGİN

İngiliz Kraliyet Ailesi’nin de ABD’de Denver Uluslararası Havalimanı yakınlarından arsa alması sonrasında havalimanı ilginç detayları ile bir kez daha gündeme geldi. Denver Uluslararası Havaalanı neden dünya için önemli?

Koloradonun Denver Şehrinde bulunan ve bu şehrin ismini alan Denver Havalimanı Amerikada ki en büyük havalimanıdır. 141 km2 yani 141.000 dönüm üzerine kurulmuştur.

Denver Havalimanın 16R/34L pist uzunluğu 16.000 feet yani  4.877 metre ile Amerika’nın en uzun sivil pistine sahip. Toplamda ise 6 adet pisti bulunuyor. Diğer 5 pist uzunluğu ise 12,000 feet (3,658 m.) dir. Pistlerin konumları bile sembolik öğeler içerdiği biliniyor.

 

28 Şubat 1995 de açılan havaalanı çok farklı uygulamalar ile kafalarda soru işaretleri yaratmıştı:

Bunlardan ilki, 600 bir nüfuslu bir şehre 5 milyar dolarlık dünyadaki en büyük 5. havalimanı yapmak kimin fikriydi…

İkincisi ise 2094’te açılması için YENİ DÜNYA KOMİSYONU imzalı bir de zaman kapsülü yerleşince iyiden iyiye iş esrarengiz bir hale dönüşüyor.

Denver Havalimanı, dünyanın seçkinleri için inşa edilmiş yeraltı sığınaklarına sahip tek havalimanı olma özelliği. Amerikan Başkanları, seçimlerden hemen sonra bu havalimanın da inceleme yapmaları da bir diğer ilginç nokta. Kırmızı Gözlü At, Anubis Heykeli, İfritler, Yeni Dünya Komisyonu ve Zaman Kapsülü

1 Abd. dolarının üzerindeki çizim örgütün simgesi. İlluminati Genel Merkezi Olduğuna İlişkin kanıtlar binaların en özel bölgelerine yerleştirilmiş.

İlluminati örgütü nedir ?

Zihin kontrolü uygulayarak hükümetleri ve kuruluşları ele geçiriyor.. Yeni dünya düzeni’ni istekleri doğrultusunda kuruyor, dini inançları yok etmeyi, ulus devletleri ve vatanseverliği sonlandırarak sosyal düzeni değiştirmek üzerine kurulu.. Tarihler boyunca hakkında en fazla komplo teorisi üretilen topluluktur. Bilinen yönü ise dünya liderlerini ve ekonomiyi istediği şekilde yönettiği yönünde..

**Latince ”illuminatus” ün anlamı ise;   ”aydınlanmışlar”…!!!

Bu hareket 1977 yılında yasaklandı. Tıpkı masonluk gibi gizlilik esas alındı ve üstlerine itaat edileceğine dair yeminler edildi. Fakat bu gruplar varlığını hala tüm dünya da sürdürüyor.

Hatta bazı komple teorilerine göre Amerikan başkanlarının ve pek çok ünlü ismin bu gruba üye olduğu yazılıp çiziliyor. Hatta 1 usd. nin üzerindeki sembol ; örgütün simgesi veya geçmişte örgüte üye olduğu düşünülen ve örgüte dahil olduğu düşünülen ABD. başkanlarının simgesidir.

Mason, Uzaylı ve Illuminati Hotspot’u veya çok özel tasarlanmış Havaalanı?

Denver, ABD’nin Kolorado eyâletinin başkenti ve en büyük kentidir. 1858 yılının Kasım ayında kurulan kent, adını Kansas Bölgesi Valisi Amerikalı siyâsetçi, asker ve avukat James W. Denver’dan almıştır.

Havalimanını çevreleyen birçok komplo teorisinden en sıra dışı olanlardan bazıları, içerideki tabloların kıyamet için ipuçları taşıdığına, dünyanın seçkinleri için inşa edilmiş yeraltı sığınaklarına ve hatta kertenele halkının, uzaylıların yeraltı  tünelleri olduğu gibi kanıtlar yayınlanmıştı.

Bunlar kesinlikle ilginç teoriler olmasına rağmen, Denver Uluslararası Havalimanı’nın Freemason ve dünyanın diğer seçkinleri tarafından inşa edildiği ve kontrol edildiği inancıdır.

Jesse Ventura gibi birçok komplo teorisyeni bu fikirleri kanıtları ile  göstererek bu teorileri sergiledi. Havalimanının masonlar tarafından inşa edildiği teorisi hakkında bilgi internette ve özellikle Denver çevresinde bulunan Gazetelerden araştırınca hemen bulunabilir.

Bu makaleler hep ilgimi çekmişti. Bu haftada Ertan Özyiğit olayı detaylıca 37 dk. video ile anlattı.

KIYAMET PROJESİ DENVER HAVALİMANI ile ilgili 19 Şubat ta Ertan Özyiğit video hazırlamış, meraklısı için muhteşem detaylar var.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu