Haberler

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda kahya terörü yaşandı

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yolcu getirip, tekrar yolcu almaya çalışan taksiciler kahya engeline takılıyor. Havalimanı taksileri dışında yolcuların başka araçlara binmesine müsaade etmeyen kahyalarla taksi sürücüleri arasında tartışma çıktı. Bir taksi sürücüsü ise çıkan tartışma sonrası kahyalar tarafından darbedildi.

Uluslararası Sabiha Gökçen Havalimanı’na giriş yapan taksi sürücüleri, durak kahyaları ile sorun yaşamaya devam ediyor. Durak kahyaları, taksi sürücülerinin alandan yolcu almasına izin vermiyor ve bu nedenle sürekli tartışma ve kavga meydana geliyor.

Dışarıdan gelen taksicilerin yanı sıra özellikle hafta sonu havalimanı taksilerinin yetersiz kalması nedeniyle yolcular da uzun süre araç beklemek durumunda kalıyor.

Öte yandan, yine yaşanan bir tartışma sonrası taksi sürücüsünün kahyalar tarafından darbedilmesi ise çevredekilerin cep telefonu kamerasına yansıdı.

Havalimanında bulunan durak kahyalarının, dışarıdan gelen taksilerin yolcu almalarına müsaade etmediklerini belirten araç sürücüleri, yolcuların uzun süre mağdur edilip, kuyrukta bekletildiğini ifade ettiler.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu