Ödül

ASELSAN Kurumsal İletişim Müdürü Karakurt’a ödül

BUSINESS LIFE’ın ‘Yeni Dönemin 30 İletişim Lideri’ araştırmasının sonucu belli oldu. ASELSAN Kurumsal İletişim Müdürü Berkan Karakurt, ‘Yeni Dönemin 30 İletişim Lideri’nden birisi olarak seçildi.

2020 yılından beri ASELSAN’da görev yapan Berkan Karakurt; saha sonuçları, okur geri bildirimleri ve danışma kurulunun da teveccühü ile ‘Yeni Dönemin 30 İletişim Lideri’ ödülünün sahibi oldu.

Araştırmada, Türkiye’nin önde gelen şirketleri farklı sorular verilerek sonuçlar ortaya kondu. Sorular arasında “Kurumsal İletişim alanındaki inovatif çalışmalarınız ile sektörünüzün iletişimine yön veren bir iletişim mimarısınız. Peki, yeni dönem (2022) iletişim diliniz ve tonunuz nasıl şekilleniyor?” ile “Kurumunuzun itibarını artıracak ve rekabette farklılaşmasına katkı yapacak hangi projeyi / projeleri (İç & Dış İletişim) geliştiriyorsunuz ve yönetiyorsunuz?” soruları yöneltildi.

Verilen cevaplar kapsamında “Yeni Dönemin 30 İletişim Mimarı” belirlendi. Ödül alan isimlerden biri de göreve başladığı andan itibaren başarılı çalışmaları ve etkili, düzgün iletişimiyle dikkati çeken ASELSAN Kurumsal İletişim Müdürü Berkan Karakurt oldu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu