Havayolları

THY Şili’de Santiago’ya 18 Aralık’ta uçmaya başlıyor

Türk Hava Yolları, küresel uçuş ağına yakın zamanda Şili, Santiago’yu ekliyor. Amerika kıtasındaki 10’uncu ülkeye bağlantı sağlayacak THY, 18 Aralık’tan itibaren seferlerini Brezilya’da Sao Paulo aktarmalı yapacak. Seferler haftada 4 gün karşılıklı olarak gerçekleştirilecek.

Bu yeni rota ile Türk Hava Yolları, Amerika Kıtası’nda hizmet verdiği toplam destinasyon sayısını 26’ya yükselterek, bölgedeki varlığını daha da sağlamlaştıracak

Yeni rota, zengin tarihi, kültürel merkezleri ve çarpıcı Andes Dağları manzarasıyla göz alıcı bir metropol olan Santiago şehrine kesintisiz erişim sağlayacak ve Türkiye ile Şili arasındaki bağları daha da güçlendirecek. Dünyanın dört bir yanındaki seyahatseverler için bu yeni rota, Güney Amerika’ya rahat bağlantı sağlayacak ve Şili’yi deneyimlemeyi daha kolay hale getirecek.

Bolat: Amerika’da 26’ncı uçuş noktası

Santiago uçuşları hakkında değerlendirmede bulunan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat; “Dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu olarak kıtaları ve kültürleri birbirine bağlamaya devam ediyoruz. Amerika Kıtası’ndaki 26. destinasyonumuz olan Santiago’ya uçuşların başlatılmasıyla, küresel uçuş ağımızı genişletme ve seyahatseverlere benzersiz bağlantı seçenekleri sunma taahhüdümüzü bir kez daha teyit ediyoruz. Yolcularımıza Şili, Türkiye ve dünyanın birçok ülkesininbüyüleyici güzelliğini Türk misafirperverliğiyle keşfetme imkânı sunuyoruz.” dedi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan SCL Nuevo Pudahuel Havalimanı CEO’su Nicolas Claude ise; Bu yılın Aralık ayında, Türk Hava Yolları’nın İstanbul’dan Santiago Havalimanı’na sefer düzenlemeye başlayacak olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Şili ile Türkiye arasındaki bu yeni rota, her iki ülkenin hava bağlantısını artırarak Şilivatandaşlarının İstanbul’a ve Uzak Doğu’ya daha kolay ulaşmasını sağlayacak.

Kalite ve hizmet anlayışıyla öncü olan Türk Hava Yolları ile yapılan bu yeni ortaklık, Şili ile Türkiye arasındaki ekonomik ve turistik ilişkileri de güçlendirecek. Bu yeni rotada hem ticari hem de operasyonel başarılar sağlamak için tüm çabalarımızı ortaya koyarak, Türk Hava Yolları’na sıcak bir karşılama garanti edeceğiz. Hoş geldin Türk Hava Yolları. dedi.

Uçuşlar hangi saatte

Uçuş Kodu

Başlangıç

Günler

Kalkış

Varış

TK  215

18/12/2024

1.34.6.

ISTANBUL

20.35

SAO PAULO

04.15

TK  215

19/12/2024

.2.45.7

SAO PAULO

05.50

SANTIAGO

09.45

TK  216

19/12/2024

.2.45.7

SANTIAGO

11.40

SAO PAULO

15.15

TK  216

19/12/2024

.2.45.7

SAO PAULO

16.50

ISTANBUL

11.20

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu