Havayolları

THY Sabre’ye yol verdi kendi sistemi TKCONNECT’e geçti

Türk Hava Yolları, dünyanın en büyük uçuş rezervasyon dağıtım sistemlerinden biri olan Sabre’den 1 Eylül’den itibaren çıktıktan sonra kendi sistemi TKCONNECT’i tanıttı. 

Türk Hava Yolları, NDC (Yeni Dağıtım Yeteneği) uyumlu TKCONNECT programını önde gelen içerik toplayıcılardan Travelfusion, Verteil, DRCT, Mystifly, Nuua, Nuflightsve Theta ile stratejik bir ortaklık kurarak zenginleştirildiğini açıkladı.

Bu iş birliği, iş ortaklarının bayrak taşıyıcının geniş küresel ağına, hizmetlerine kusursuz erişim sağlaması ve misafirlerin seyahat deneyimini geliştirmesi açısından bir dönüm noktası niteliğinde.

Sabre ile görüşmeler sonuçsuz kaldı

Sabre’den çıkış sonrasında iki şirket arasında yürütülen görüşmeler sonuçsuz kalmıştı.

Bu ortaklıklar aracılığıyla Türk Hava Yolları ve içerik toplayıcılar, seyahat sektöründeyenilik ve mükemmelliği teşvik etmeye devam edecek. TKCONNECT, seyahat acentelerine özel teklifler sunarak ve rezervasyon sürecini kolaylaştırmak adına son teknoloji araçlardan faydalanarak, müşteri memnuniyetini ve sadakatini artırmayı planlıyor.

Ahmet Olmuştur: “Ekişim ve etkisi en üst düzeyde etkili olacak”

Genişletilen ortaklığa ilişkin değerlendirmede bulunan Türk Hava Yolları Genel Müdür (Ticari) Yardımcısı Ahmet Olmuştur şunları söyledi:

TKCONNECT’in yaygınlaştırılmasında Travelfusion, Verteil, DRCT, Mystifly, Nuua, Nuflights ve Theta ile ortaklık yapmaktan heyecan duyuyoruz. Bu içerik toplayıcılar üst düzey dağıtım çözümleri sunma konusunda kanıtlanmış bir tecrübeye sahip olup, uzmanlıkları TKCONNECT ‘in erişimini ve etkisini en üst düzeye çıkarmada etkili olacaktır.

Bu girişim, müşterilerimize üstün seyahat çözümleri ve olağanüstü hizmet sunma konusundaki ortak vizyonumuzu yansıtmaktadır. NDC teknolojisini benimseyerek, daha bağlantılı ve verimli bir seyahat ekosisteminin önünü açıyoruz.”

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu