HaberlerHavayolları

Pegasus 21 Aralık’ta tek yön 39.99 Pound’tan başlayan fiyatlarla Birmingham’a uçuyor

Pegasus Havayolları’nın yeni uçuş noktası, İngiltere’de Birmingham oluyor. Pegasus, 21 Aralık’tan itibaren haftada 3 gün karşılıklı sefer gerçekleştirecek. Bilet fiyatları tek yön 39,99 Pound’tan başlayacak.

Seferler, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri karşılıklı yapılacak.

Pegasus aynı zamanda Birmingham yolcularına Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Asya, Afrika ve Avrupa’da 49 ülkede 130’dan noktaya da bağlantı sunacak.

Seferlerin başlayacak olmasından çok memnun olduklarını belirten Birmingham Havalimanı CEO’su Nick Barton, şunları söyledi:

“Pegasus, sürdürülebilir uzun vadeli büyümeye olan bağlılığı Birmingham ile eşleşen çok etkileyici, düşük maliyetli bir taşıyıcı. Hem iki ülke hem de bağlantılı seferlerle farklı ülkelere uçmak isteyenler için Pegasus önemli bir hizmet sunacak. Kısa sürede çok popüler olacağından şüphem yok”

Hangi noktalara bağlantı sunacak

Dubai, Abu Dabi ve Sharjah (BAE), Doha (Katar), Şarm El-Şeyh ve Hurgada (Mısır), Beyrut (Lübnan), Karaçi (Pakistan), Tiflis ve Batum (Gürcistan), Bakü (Azerbaycan), Erivan (Ermenistan), Bağdat, Erbil ve Basra (Irak), Tahran ve Tebriz (İran), Medine ve Riyad (Suudi Arabistan), Almatı, Astana ve Çimkent (Kazakistan), Bişkek (Kırgızistan), Amman (Ürdün), Bahreyn ve Kuveyt, Pegasus’un Birmingham bağlantılı uçuş imkanı verdiği şehirler arasında yer alıyor.

Pegasus, geniş uluslararası uçuş ağının yanı sıra konukları Antalya, Bodrum, Dalaman ve İzmir gibi Türkiye’nin en iyi tatil noktalarına da bağlantı veriyor.

Pegasus, pandemi sonrası 2022 yılında işletme kapasitesini ve karlılığını tamamen geri kazanmış en hızlı büyüyen havayollarından biri. Eylül 2023 itibariyle ortalama yaşı 4,6 yıl olan Avrupa’nın en modern filolarından birine sahibi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu