Havayolları

Danimarka pazarı Allan Petersen’e emanet

Danimarka pazarına yeni adım atan Corendon, bölgede sektörde uzun yıllar tecrübeye sahip Allan Petersen ile çalışacak. Corendon bu yıl yaz sezonunda Danimarka’dan Türkiye, Yunanistan ve İspanya’ya direkt uçuşlar sunuyor.

8 Nisan 2022 tarihinden itibaren Kopenhag, Billund ve Aalborg’dan Türkiye, Yunanistan ve İspanya’ya direkt uçuşlara başlayacak olan Corendon Airlines Haziran ayı itibariyle 2 uçağını Kopenhag, 1 uçağını da Billund’a base ederek operasyonlarını gerçekleştirecek.

Allan Petersen kimdir?

1963 yılında doğan Allan Petersen, lisans eğitimini Warwick Üniversitesi’nde Stratejik Yönetim alanında tamamladı. Petersen, havacılık kariyerine İngiltere’nin bayrak taşıyıcısı olan British Airways’in kargo bölümünde başladı ve 11 yıl süresince British Airways’de üst düzey görevler de dahil olmak üzere çeşitli pozisyonlarda görev aldı.

Yine 5 yıldızlı premium bir havayolu olan Cathay Pacific’e transfer olarak başarı trendini sürdüren Allan Petersen, Cathay Pacific’te 19 yıl boyunca Satış Müdürü pozisyonunda görevini sürdürdü.

Petersen, 2022 itibariyle Corendon Airlines’in Danimarka pazarındaki büyüme stratejilerine destek vermek ve uluslararası havayolunun bu pazardaki B2B ilişkilerini sürdürmek amacı ile Corendon Airlines’a Bölge Satış Temsilcisi olarak katıldı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu