HavayollarıKariyer

AJet’in basın müşaviri Mehmet Yeşilkaya oldu

Habertürk TV’nin Genel Yayın Yönetmeni olan Mehmet Yeşilkaya havacılık sektörüne transfer oldu. Yeşilkaya, THY’nin havayolu şirketi AJet’in Basın Müşavirliği görevine getirildi.

Medyaradar sitesinin öze haberine göre Yeşilkaya görevine başladı. Son dönemde AJet özellikle rötar ve yolcuların şikayetleri ile gündeme geliyor.

İletişim sorunlarının çözülmesi için bu konuda girişimler yapılırken THY Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, bu göreve TUSAŞ’tan ayrılan Ali Genç’in geleceği konusundaki iddialara “AJet için düşündüğümüz başka adayımız var” demişti.

Mehmet Yeşilkaya kimdir

Mesleğe 1997 yılında Flash TV’de adım atan Mehmet Yeşilkaya ardından sırasıyla CNN Türk, TVNet, A Haber ve Habertürk TV’de editör olarak görev yaptı,

Mayıs 2014’te transfer olduğu haber kanalı 24 TV’nin haber müdürlüğü görevine getirildi.

Veyis Ateş’in Habertürk TV’de Genel Müdür olmasının ardından yeniden Habertürk TV’yle anlaşan deneyimli isim daha sonra eski TRT Genel Müdürü İbrahim Eren’in teklifi ile TRT Haber’e transfer olmuştu.

TRT Haber’den Ekim 2021’de ayrılan Yeşilkaya, ardından Show TV Haber Koordinatörü görevini yürüttü.

Sonrasında Habertürk TV Yayın Koordinatörlüğüne getirilen Yeşilkaya geçtiğimiz yıl Şubat ayında Genel Yayın Yönetmeni olarak atanmıştı. 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu